Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Hans Öberg bygg mark vvs Kommanditbolag

Organisationsnummer

916411-6130

Telefon

-

Adress

Skarpåker
640 20 Björkvik

Antal ansvariga

2 st

Vad är Hans Öberg bygg mark vvs Kommanditbolag?

Hans Öberg bygg mark vvs Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Bygg och vvs entreprenader, försäljning av bygg-, och vvs material, konsultuppdrag inom bygg och vvs branschen, smidesverkstad (byggnadssmide), konsthantverk, djuruppfödning. Bygg-, mark- och vvs entreprenader. Läs mer om Hans Öberg bygg mark vvs Kommanditbolag

Skarpåker

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Hans Öberg bygg mark vvs Kommanditbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Hans Öberg bygg mark vvs Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Sebastian Öberg (40)

Komplementär

Hans Olov Torsten Öberg (66)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Hans Öberg bygg mark vvs Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Hans Öberg bygg mark vvs Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916411-6130
Firmanamn Hans Öberg bygg mark vvs Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Avregistrerad 2015-12-28
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Skarpåker
Postadress 640 20 Björkvik
Säte Katrineholm, Södermanlands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2008-11-27
Firmanamn registrerat 2015-02-18
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Uppgift saknas
F-skatt Uppgift saknas
Moms Uppgift saknas
2020-11-30
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.

Uppgift saknas

VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Bygg och vvs entreprenader, försäljning av bygg-, och vvs material, konsultuppdrag inom bygg och vvs branschen, smidesverkstad (byggnadssmide), konsthantverk, djuruppfödning. Bygg-, mark- och vvs entreprenader.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Hans Öberg bygg mark vvs Kommanditbolag

Hans Öberg bygg mark vvs Kommanditbolag registrerades 2008-11-27 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i Hans Öberg bygg mark vvs Kommanditbolag är Hans Philip Sebastian Öberg och komplementär är Hans Olov Torsten Öberg.

Hans Öberg bygg mark vvs Kommanditbolag har organisationsnummer 916411-6130. Hans Öberg bygg mark vvs Kommanditbolag har säte i Katrineholm. Det går bra att ta kontakt med Hans Öberg bygg mark vvs Kommanditbolag på adress Skarpåker, 640 20 Björkvik.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Registrerat på adressen

Skarpåker
640 20 Björkvik
Personer

Det finns {{items.length}} person med bolagsengagemang som är folkbokförd på denna adress:

Det finns {{items.length}} personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress:

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress