Bolagsfakta

Handelsbolaget Advokatfirman Bergfeldt o Levinson

Organisationsnummer

916411-5561

Telefon

0152-211 23

Adress

Rademachergatan 21
632 20 Eskilstuna

Antal ansvariga

2 st

Vad är Handelsbolaget Advokatfirman Bergfeldt o Levinson?

Handelsbolaget Advokatfirman Bergfeldt o Levinson är ett handelsbolag vars verksamhet är Juridisk verksamhet. Handelsbolaget Advokatfirman Bergfeldt o Levinson registrerades 1983-06-10 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Handelsbolaget Advokatfirman Bergfeldt o Levinson

Rademachergatan 21

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Handelsbolaget Advokatfirman Bergfeldt o Levinson.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Handelsbolaget Advokatfirman Bergfeldt o Levinson består av

Bolagsman

Dick Levinson (75)

Per Staffan Bergfeldt (74)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Handelsbolaget Advokatfirman Bergfeldt o Levinson. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Handelsbolaget Advokatfirman Bergfeldt o Levinson

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916411-5561
Firmanamn Handelsbolaget Advokatfirman Bergfeldt o Levinson
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2015-12-09
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Rademachergatan 21
Postadress 632 20 Eskilstuna
Säte Eskilstuna, Södermanlands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1983-06-10
Firmanamn registrerat 1983-06-10
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Uppgift saknas
F-skatt Uppgift saknas
Moms Uppgift saknas
2020-10-21
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.

Uppgift saknas

VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Juridisk verksamhet
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Handelsbolaget Advokatfirman Bergfeldt o Levinson

Handelsbolaget Advokatfirman Bergfeldt o Levinson registrerades 1983-06-10 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Handelsbolaget Advokatfirman Bergfeldt o Levinson är Karl Rickard Dick Levinson och Per Staffan Bergfeldt.

Handelsbolaget Advokatfirman Bergfeldt o Levinson har organisationsnummer 916411-5561. Handelsbolaget Advokatfirman Bergfeldt o Levinson har säte i Eskilstuna. Det går bra att ta kontakt med Handelsbolaget Advokatfirman Bergfeldt o Levinson på telefonnummer 0152-211 23.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Registrerat på adressen

Rademachergatan 21
632 20 Eskilstuna
Personer

Det finns {{items.length}} person med bolagsengagemang som är folkbokförd på denna adress:

Det finns {{items.length}} personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress:

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress