Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

RÅDSTUGAN Handelsbolag

Organisationsnummer

916411-0919

Telefon

016-14 77 33

Adress

Kungsgatan 20
632 20 Eskilstuna

Antal ansvariga

2 st

Vad är RÅDSTUGAN Handelsbolag?

RÅDSTUGAN Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Rådgivningsverksamhet i socialkurativa personliga frågor, juri- disk rådgivning, försäljningsverksamhet, skrivbyrå, utrednings- verksamhet, konsultverksamhet för företag, föreningar och för- valtning. Läs mer om RÅDSTUGAN Handelsbolag

Kungsgatan 20

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för RÅDSTUGAN Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i RÅDSTUGAN Handelsbolag består av

Bolagsman

Pettersson, Hans Lennart

Pettersson, Sonja Elvira

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för RÅDSTUGAN Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om RÅDSTUGAN Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916411-0919
Firmanamn RÅDSTUGAN Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avförd enligt 17 § handelsregisterlagen 2021-01-22
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Kungsgatan 20
Postadress 632 20 Eskilstuna
Säte Eskilstuna, Södermanlands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1982-05-14
Firmanamn registrerat 1982-05-14
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-10-24
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
69102 - Juridiska byråers verksamhet m.m.
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Rådgivningsverksamhet i socialkurativa personliga frågor, juri- disk rådgivning, försäljningsverksamhet, skrivbyrå, utrednings- verksamhet, konsultverksamhet för företag, föreningar och för- valtning
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om RÅDSTUGAN Handelsbolag

RÅDSTUGAN Handelsbolag registrerades 1982-05-14 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i RÅDSTUGAN Handelsbolag är Hans Lennart Pettersson och .

RÅDSTUGAN Handelsbolag har organisationsnummer 916411-0919. RÅDSTUGAN Handelsbolag har säte i Eskilstuna. Det går bra att ta kontakt med RÅDSTUGAN Handelsbolag på telefonnummer 016-14 77 33.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Royal make up AB, Glamyra AB, Hälsokuren Sweden AB, e-tuna Refresh Clinic & Beauty Center AB, HayDent AB, KANAR HAIRSTYLE, Hårstudion i Eskilstuna Handelsbolag och e-tuna Refresh Clinic & Beauty Center Kommanditbolag med flera.