Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Tryck o Dekor i Lysekil Handelsbolag

Organisationsnummer

916411-0810

Telefon

070-653 03 00

Adress

Box 1
453 21 Lysekil

Antal ansvariga

1 st

Vad är Tryck o Dekor i Lysekil Handelsbolag?

Tryck o Dekor i Lysekil Handelsbolag är ett handelsbolag som skall bedriva tryck på textilier och därmed förenlig verksamhet, såsom försäljning av konfektion, samt cykelverkstad. Läs mer om Tryck o Dekor i Lysekil Handelsbolag

Gatuadress saknas

Gatuadress saknas

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Tryck o Dekor i Lysekil Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Tryck o Dekor i Lysekil Handelsbolag består av

Bolagsman

Åke Staffan Eriksson (66)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Tryck o Dekor i Lysekil Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Tryck o Dekor i Lysekil Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916411-0810
Firmanamn Tryck o Dekor i Lysekil Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2016-08-18
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Box 1
Postadress 453 21 Lysekil
Säte Lysekil, Västra Götalands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1991-11-19
Firmanamn registrerat 2005-10-10
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-05-18
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Bolaget skall bedriva tryck på textilier och därmed förenlig verksamhet, såsom försäljning av konfektion, samt cykelverkstad.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - Eriksson, Åke Staffan

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Tryck o Dekor i Lysekil Handelsbolag

Tryck o Dekor i Lysekil Handelsbolag registrerades 1991-11-19 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsman i Tryck o Dekor i Lysekil Handelsbolag är Åke Staffan Eriksson.

Tryck o Dekor i Lysekil Handelsbolag har organisationsnummer 916411-0810. Tryck o Dekor i Lysekil Handelsbolag har säte i Lysekil. Det går bra att ta kontakt med Tryck o Dekor i Lysekil Handelsbolag på telefonnummer 070-653 03 00.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Lysekil.

Registrerat på adressen

Box 1
453 21 Lysekil
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress