Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Strängnäs Billackering Axén Kommanditbolag

Organisationsnummer

916411-0372

Telefon

0152-250 01

Adress

c/o Strängnäs Billakering Axén Kb
Malmby Industriområde
645 47 Strängnäs

Antal ansvariga

2 st

Vad är Strängnäs Billackering Axén Kommanditbolag?

Strängnäs Billackering Axén Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Reparationer av fordon m m. Strängnäs Billackering Axén Kommanditbolag registrerades 2007-08-31 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Strängnäs Billackering Axén Kommanditbolag

Malmby Industriområde

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Strängnäs Billackering Axén Kommanditbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Strängnäs Billackering Axén Kommanditbolag består av

Kommanditdelägare

Mona-Lisa Olga Axén (70)

Komplementär

Eric Åke Axén (72)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Strängnäs Billackering Axén Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Strängnäs Billackering Axén Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916411-0372
Firmanamn Strängnäs Billackering Axén Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Avregistrerad 2017-11-08
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Malmby Industriområde
Postadress 645 47 Strängnäs
Säte Strängnäs, Södermanlands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2007-08-31
Firmanamn registrerat 2007-08-31
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-05-07
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Reparationer av fordon m m
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Strängnäs Billackering Axén Kommanditbolag

Strängnäs Billackering Axén Kommanditbolag registrerades 2007-08-31 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i Strängnäs Billackering Axén Kommanditbolag är Mona-Lisa Olga Axén och komplementär är Eric Åke Axén.

Strängnäs Billackering Axén Kommanditbolag har organisationsnummer 916411-0372. Strängnäs Billackering Axén Kommanditbolag har säte i Strängnäs. Det går bra att ta kontakt med Strängnäs Billackering Axén Kommanditbolag på telefonnummer 0152-250 01.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Strängnäs.

Registrerat på adressen

Malmby Industriområde
645 47 Strängnäs
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress