Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

COGHI International Handelsbolag

Organisationsnummer

916410-8459

Telefon

-

Adress

Skyttåsa Skog
646 95 Björnlunda

Antal ansvariga

2 st

Vad är COGHI International Handelsbolag?

COGHI International Handelsbolag är ett handelsbolag som skall ge service åt klienter hos oseriösa investeringsföretag och mot ersättning förmedla information om dessa företag liksom hjälpa deras offer att om möjligt återvinna en del av sina investeringar (förmedling av juridisk hjälp). Verksamheten riktar sig främst mot utlandet och kunderna kommer att finnas i alla länder över alla kontinenter. kommer utge ett "newsletter" som kunderna kan abbonera på. Läs mer om COGHI International Handelsbolag

Skyttåsa Skog

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för COGHI International Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i COGHI International Handelsbolag består av

Bolagsman

Göran Struwe (77)

Ergoment Aktiebolag

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för COGHI International Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om COGHI International Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916410-8459
Firmanamn COGHI International Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2017-04-18
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Skyttåsa Skog
Postadress 646 95 Björnlunda
Säte Gnesta, Södermanlands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1981-12-04
Firmanamn registrerat 1996-11-11
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-05-12
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Bolaget skall ge service åt klienter hos oseriösa investeringsföretag och mot ersättning förmedla information om dessa företag liksom hjälpa deras offer att om möjligt återvinna en del av sina investeringar (förmedling av juridisk hjälp). Verksamheten riktar sig främst mot utlandet och kunderna kommer att finnas i alla länder över alla kontinenter. Bolaget kommer utge ett "newsletter" som kunderna kan abbonera på.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - Struwe, Leif Göran Ingemar

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om COGHI International Handelsbolag

COGHI International Handelsbolag registrerades 1981-12-04 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i COGHI International Handelsbolag är Ergoment Aktiebolag och Leif Göran Ingemar Struwe.

COGHI International Handelsbolag har organisationsnummer 916410-8459. COGHI International Handelsbolag har säte i Gnesta. Det går bra att ta kontakt med COGHI International Handelsbolag på adress Skyttåsa Skog, 646 95 Björnlunda.

På samma adress finns även följande företag registrerat, Ergoment Holding AB.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Gnesta.

Registrerat på adressen

Skyttåsa Skog
646 95 Björnlunda
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress