Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Handelsbolaget Vrena Bar och Bensin

Organisationsnummer

916410-5786

Telefon

-

Adress

Ekövägen 2
610 56 VRENA

Antal ansvariga

0 st

Vad är Handelsbolaget Vrena Bar och Bensin?

Handelsbolaget Vrena Bar och Bensin är ett handelsbolag vars verksamhet är Bensin- och kioskrörelse. Handelsbolaget Vrena Bar och Bensin registrerades 1981-02-20 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Handelsbolaget Vrena Bar och Bensin

Ekövägen 2

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Handelsbolaget Vrena Bar och Bensin.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Det finns inga insamlade uppgifter för detta bolag

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Handelsbolaget Vrena Bar och Bensin. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Handelsbolaget Vrena Bar och Bensin

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916410-5786
Firmanamn Handelsbolaget Vrena Bar och Bensin
Bolagsform Handelsbolag
Status Likvidation beslutad 1991-08-02
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Ekövägen 2
Postadress 610 56 VRENA
Säte
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1981-02-20
Firmanamn registrerat 1981-02-20
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Uppgift saknas
F-skatt Uppgift saknas
Moms Uppgift saknas
2021-05-17
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.

Uppgift saknas

VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Bensin- och kioskrörelse
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.

Uppgift saknas

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Handelsbolaget Vrena Bar och Bensin

Handelsbolaget Vrena Bar och Bensin registrerades 1981-02-20 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Handelsbolaget Vrena Bar och Bensin har organisationsnummer 916410-5786. Handelsbolaget Vrena Bar och Bensin. Det går bra att ta kontakt med Handelsbolaget Vrena Bar och Bensin på adress Ekövägen 2, 610 56 VRENA.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Registrerat på adressen

Ekövägen 2
610 56 VRENA

Företag (Säte)

Status

Ansvarig

Handelsbolaget Vrena Bar och Bensin Likvidation
Likvidation
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress