Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

HD Bygg och Allservice i Katrineholm Handelsbolag

Organisationsnummer

916410-5190

Adress

Idrottsvägen 6
641 61 Valla

Antal ansvariga

2 st

Vad är HD Bygg och Allservice i Katrineholm Handelsbolag?

HD Bygg och Allservice i Katrineholm Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Entreprenad-, reparations- och underhållsarbeten inom byggnads- branschen, elektriska installationsarbeten, målningsarbeten, fastighetsförvaltning, värdepappersförvaltning, personaluthyrning samt därmed förenlig verksamhet. Läs mer om HD Bygg och Allservice i Katrineholm Handelsbolag

Idrottsvägen 6

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Dan Kristoffersson 25-50%
Henrik Fridbäck 25-50%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i HD Bygg och Allservice i Katrineholm Handelsbolag består av

Bolagsman

Dan Kristoffersson (58)

Henrik Fridbäck (34)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för HD Bygg och Allservice i Katrineholm Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om HD Bygg och Allservice i Katrineholm Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916410-5190
Firmanamn HD Bygg och Allservice i Katrineholm Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2020-04-01
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Idrottsvägen 6
Postadress 641 61 Valla
Säte Katrineholm, Södermanlands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2010-02-02
Firmanamn registrerat 2016-06-03
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-07-24
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
43210 - Elinstallationer
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Entreprenad-, reparations- och underhållsarbeten inom byggnads- branschen, elektriska installationsarbeten, målningsarbeten, fastighetsförvaltning, värdepappersförvaltning, personaluthyrning samt därmed förenlig verksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om HD Bygg och Allservice i Katrineholm Handelsbolag

HD Bygg och Allservice i Katrineholm Handelsbolag registrerades 2010-02-02 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i HD Bygg och Allservice i Katrineholm Handelsbolag är Dan Kristoffersson och Per Ingvar Henrik Fridbäck.

HD Bygg och Allservice i Katrineholm Handelsbolag har organisationsnummer 916410-5190. HD Bygg och Allservice i Katrineholm Handelsbolag har säte i Katrineholm. Det går bra att ta kontakt med HD Bygg och Allservice i Katrineholm Handelsbolag på telefonnummer 0150-241 80.

På samma adress finns även följande företag registrerat, HD Bygg & Allservice AB.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Katrineholm.

Registrerat på adressen

Idrottsvägen 6
641 61 Valla
Personer

Det finns 1 person med bolagsengagemang som är folkbokförd på denna adress: