Bolagsfakta

Handelsbolaget Carl Svensson Eftr Jan Johansson & Co

Organisationsnummer

916409-1176

Telefon

-

Adress

c/o Jan Johansson
Prästkragevägen 12
611 45 Nyköping

Antal ansvariga

2 st

Vad är Handelsbolaget Carl Svensson Eftr Jan Johansson & Co?

Handelsbolaget Carl Svensson Eftr Jan Johansson & Co är ett handelsbolag vars verksamhet är Handel med tidningar, tobak m m. Handelsbolaget Carl Svensson Eftr Jan Johansson & Co registrerades 1985-10-16 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Handelsbolaget Carl Svensson Eftr Jan Johansson & Co

Prästkragevägen 12

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Handelsbolaget Carl Svensson Eftr Jan Johansson & Co.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Handelsbolaget Carl Svensson Eftr Jan Johansson & Co består av

Bolagsman

Jan Johansson (70)

Agneta Johansson (67)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Handelsbolaget Carl Svensson Eftr Jan Johansson & Co. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Handelsbolaget Carl Svensson Eftr Jan Johansson & Co

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916409-1176
Firmanamn Handelsbolaget Carl Svensson Eftr Jan Johansson & Co
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2016-01-04
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Prästkragevägen 12
Postadress 611 45 Nyköping
Säte Nyköping, Södermanlands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1985-10-16
Firmanamn registrerat 1985-10-16
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Uppgift saknas
F-skatt Uppgift saknas
Moms Uppgift saknas
2020-10-21
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.

Uppgift saknas

VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Handel med tidningar, tobak m m
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Handelsbolaget Carl Svensson Eftr Jan Johansson & Co

Handelsbolaget Carl Svensson Eftr Jan Johansson & Co registrerades 1985-10-16 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Handelsbolaget Carl Svensson Eftr Jan Johansson & Co är Jan Magnus Johansson och Vanja Agneta Elisabet Johansson.

Handelsbolaget Carl Svensson Eftr Jan Johansson & Co har organisationsnummer 916409-1176. Handelsbolaget Carl Svensson Eftr Jan Johansson & Co har säte i Nyköping. Det går bra att ta kontakt med Handelsbolaget Carl Svensson Eftr Jan Johansson & Co på adress Prästkragevägen 12, 611 45 Nyköping.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Nyköping.

Registrerat på adressen

Prästkragevägen 12
611 45 Nyköping
Personer

Det finns {{items.length}} person med bolagsengagemang som är folkbokförd på denna adress:

Det finns {{items.length}} personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress:

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress