Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Strängnäs Villatjänst Handelsbolag

Organisationsnummer

916409-1143

Telefon

018-60 02 20

Adress

c/o Juristernas Affärsjuridiska Byrå Kb
Kungsgatan 62 2tr
753 41 Uppsala

Antal ansvariga

3 st

Vad är Strängnäs Villatjänst Handelsbolag?

Strängnäs Villatjänst Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Byggnadsrörelse. Strängnäs Villatjänst Handelsbolag registrerades 1980-05-30 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Strängnäs Villatjänst Handelsbolag

Kungsgatan 62 2tr

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Strängnäs Villatjänst Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Befattningshavare

Prokurist

Hans Göran Eriksson (77)

Styrelsen i Strängnäs Villatjänst Handelsbolag består av

Bolagsman

Mälarmedia Kommanditbolag

Tumba Bil & Maskin Kommanditbolag

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Strängnäs Villatjänst Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Strängnäs Villatjänst Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916409-1143
Firmanamn Strängnäs Villatjänst Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Kungsgatan 62 2tr
Postadress 753 41 Uppsala
Säte Strängnäs, Södermanlands län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1980-05-30
Firmanamn registrerat 1980-05-30
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-10-22
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Byggnadsrörelse
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Strängnäs Villatjänst Handelsbolag

Strängnäs Villatjänst Handelsbolag registrerades 1980-05-30 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Strängnäs Villatjänst Handelsbolag är Mälarmedia Kommanditbolag och Tumba Bil & Maskin Kommanditbolag.

Strängnäs Villatjänst Handelsbolag har organisationsnummer 916409-1143. Strängnäs Villatjänst Handelsbolag har säte i Strängnäs. Det går bra att ta kontakt med Strängnäs Villatjänst Handelsbolag på telefonnummer 018-60 02 20.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Doctricks AB, Stenrosen Ett Kommanditbolag och Centrumstråket Kommanditbolag.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Uppsala.

Registrerat på adressen

Kungsgatan 62 2tr
753 41 Uppsala
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress