Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Uppsala Kommuns Industrihus Sandbacken Handelsbolag

Organisationsnummer

916408-9220

Telefon

-

Adress

Salagatan 18 A
753 30 Uppsala

Antal ansvariga

2 st

Vad är Uppsala Kommuns Industrihus Sandbacken Handelsbolag?

Uppsala Kommuns Industrihus Sandbacken Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Förvärva, uppföra och förvalta fastigheter. Läs mer om Uppsala Kommuns Industrihus Sandbacken Handelsbolag

Salagatan 18 A

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Uppsala Kommuns Industrihus Sandbacken Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Uppsala Kommuns Industrihus Sandbacken Handelsbolag består av

Bolagsman

Aktiebolaget Uppsala Kommuns Industrihus

Uppsala Kommuns Industrihus Förvaltnings Aktiebola

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Uppsala Kommuns Industrihus Sandbacken Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Uppsala Kommuns Industrihus Sandbacken Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916408-9220
Firmanamn Uppsala Kommuns Industrihus Sandbacken Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2017-11-06
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Salagatan 18 A
Postadress 753 30 Uppsala
Säte Uppsala, Uppsala län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1984-02-03
Firmanamn registrerat 1998-03-24
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-01-22
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Förvärva, uppföra och förvalta fastigheter.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - 556162-6606 Aktiebolaget Uppsala Kommuns Industrihus

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Uppsala Kommuns Industrihus Sandbacken Handelsbolag

Uppsala Kommuns Industrihus Sandbacken Handelsbolag registrerades 1984-02-03 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Uppsala Kommuns Industrihus Sandbacken Handelsbolag är Aktiebolaget Uppsala Kommuns Industrihus och Uppsala Kommuns Industrihus Förvaltnings Aktiebola.

Uppsala Kommuns Industrihus Sandbacken Handelsbolag har organisationsnummer 916408-9220. Uppsala Kommuns Industrihus Sandbacken Handelsbolag har säte i Uppsala. Det går bra att ta kontakt med Uppsala Kommuns Industrihus Sandbacken Handelsbolag på adress Salagatan 18 A, 753 30 Uppsala.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Uppsala Parkeringsaktiebolag, Advokaten Curt M. Sandström Aktiebolag, EKAB Finans och Fakturaservice Aktiebolag, Uppsala Administration, Redovisning, Konsultation, Ekonomi AB, Seterra AB, Klaus Pontvik AB, Affärsnätverket LVT AB och Uppsala Internationella Gitarrfestival Sverige AB med flera.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Uppsala.

Registrerat på adressen

Salagatan 18 A
753 30 Uppsala
Personer

Det finns {{items.length}} person med bolagsengagemang som är folkbokförd på denna adress:

Det finns {{items.length}} personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress:

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress