Bolagsfakta

LaserCare Uppsala Handelsbolag

Organisationsnummer

916408-8925

Telefon

018-15 33 50

Adress

Smedsgränd 2 A
753 20 Uppsala

Antal ansvariga

2 st

Vad är LaserCare Uppsala Handelsbolag?

LaserCare Uppsala Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Tandläkarpraktik. LaserCare Uppsala Handelsbolag registrerades 1981-03-26 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om LaserCare Uppsala Handelsbolag

Smedsgränd 2 A

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för LaserCare Uppsala Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i LaserCare Uppsala Handelsbolag består av

Bolagsman

Katarina Svahnström (65)

Isabelle Svahnström (33)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för LaserCare Uppsala Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om LaserCare Uppsala Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916408-8925
Firmanamn LaserCare Uppsala Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avförd enligt 17 § handelsregisterlagen 2017-10-03
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Smedsgränd 2 A
Postadress 753 20 Uppsala
Säte Uppsala, Uppsala län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1981-03-26
Firmanamn registrerat 2007-03-06
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2020-10-31
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Tandläkarpraktik.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - Svahnström, Anna Katarina

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om LaserCare Uppsala Handelsbolag

LaserCare Uppsala Handelsbolag registrerades 1981-03-26 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i LaserCare Uppsala Handelsbolag är Anna Katarina Svahnström och Isabelle Anna Helena Svahnström.

LaserCare Uppsala Handelsbolag har organisationsnummer 916408-8925. LaserCare Uppsala Handelsbolag har säte i Uppsala. Det går bra att ta kontakt med LaserCare Uppsala Handelsbolag på telefonnummer 018-15 33 50.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Advokat Eva Glimstedt Torslow Aktiebolag, Advokatfirman Ericksson & Häggquist Aktiebolag, Metod Arkitekter i Uppsala AB, Novopro Consulting AB, Leg. tandl. Svahnström, LaserCare Uppsala AB, Metod Förvaltning i Uppsala AB, Advokat Ericksson AB och Web Ekonomen Sverige AB med flera.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Uppsala.

Registrerat på adressen

Smedsgränd 2 A
753 20 Uppsala
Personer

Det finns {{items.length}} person med bolagsengagemang som är folkbokförd på denna adress:

Det finns {{items.length}} personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress:

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress