Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Jam Handelsbolag

Organisationsnummer

916408-7505

Telefon

-

Adress

Kungsgatan 70
753 21 UPPSALA

Antal ansvariga

1 st

Vad är Jam Handelsbolag?

Jam Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Export, import och försäljning av elektronik, kläder, hus- hållsartiklar, maskiner, kontorsmaterial, presentartiklar och kontorsmaskiner. Läs mer om Jam Handelsbolag

Kungsgatan 70

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Jam Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Jam Handelsbolag består av

Bolagsman

Shafigheh Ali Nazari (72)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Jam Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Jam Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916408-7505
Firmanamn Jam Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Kungsgatan 70
Postadress 753 21 UPPSALA
Säte
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1983-09-22
Firmanamn registrerat 1983-09-22
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Uppgift saknas
F-skatt Uppgift saknas
Moms Uppgift saknas
2021-05-11
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.

Uppgift saknas

VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Export, import och försäljning av elektronik, kläder, hus- hållsartiklar, maskiner, kontorsmaterial, presentartiklar och kontorsmaskiner.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas av Shafigheh Ali Nazari ensam.

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Jam Handelsbolag

Jam Handelsbolag registrerades 1983-09-22 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsman i Jam Handelsbolag är Shafigheh Ali Nazari.

Jam Handelsbolag har organisationsnummer 916408-7505. Jam Handelsbolag. Det går bra att ta kontakt med Jam Handelsbolag på adress Kungsgatan 70, 753 21 UPPSALA.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Cnaap Aktiebolag och Sultangruppen Aktiebolag.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Uppsala.

Registrerat på adressen

Kungsgatan 70
753 21 UPPSALA
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress