Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Reese Handelsträdgård Handelsbolag

Organisationsnummer

916408-4932

Telefon

-

Adress

c/o Advokatfirman Upsala Juridiska
Box 1013
751 40 Uppsala

Antal ansvariga

2 st

Vad är Reese Handelsträdgård Handelsbolag?

Reese Handelsträdgård Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Odling och försäljning av trädgårdsprodukter. Reese Handelsträdgård Handelsbolag registrerades 1983-02-23 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Reese Handelsträdgård Handelsbolag

Gatuadress saknas

Gatuadress saknas

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Reese Handelsträdgård Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Reese Handelsträdgård Handelsbolag består av

Bolagsman

Johnny Martin Rese (71)

Lydia Margareta Elisabet Rese (64)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Reese Handelsträdgård Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Reese Handelsträdgård Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916408-4932
Firmanamn Reese Handelsträdgård Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Konkurs avslutad 2016-10-19
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Box 1013
Postadress 751 40 Uppsala
Säte Enköping, Uppsala län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1983-02-23
Firmanamn registrerat 1983-02-23
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-01-21
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Odling och försäljning av trädgårdsprodukter.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas gemensamt av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Reese Handelsträdgård Handelsbolag

Reese Handelsträdgård Handelsbolag registrerades 1983-02-23 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Reese Handelsträdgård Handelsbolag är Johnny Martin Rese och Lydia Margareta Elisabet Rese.

Reese Handelsträdgård Handelsbolag har organisationsnummer 916408-4932. Reese Handelsträdgård Handelsbolag har säte i Enköping. Det går bra att ta kontakt med Reese Handelsträdgård Handelsbolag på adress Box 1013, 751 40 Uppsala.

På samma adress finns även följande företag registrerade, FORS KNUTSSONS DÖDSBO, INGRID, Fotograf Kristina Olsson AB, Underman Fastigheter Aktiebolag, Enköpings Trafikcenter Aktiebolag, Mats Lennestål VVS-service Aktiebolag, B & C Casino Aktiebolag, Per Larsson Trading Aktiebolag och A Tärnström Maskinkonstruktion AB med flera.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Uppsala.

Registrerat på adressen

Box 1013
751 40 Uppsala
Personer

Det finns {{items.length}} person med bolagsengagemang som är folkbokförd på denna adress:

Det finns {{items.length}} personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress:

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress