Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Dicking Engineering Handelsbolag

Organisationsnummer

916408-2027

Telefon

018-34 16 34

Adress

Valloxvägen 40 D
741 42 Knivsta

Antal ansvariga

2 st

Vad är Dicking Engineering Handelsbolag?

Dicking Engineering Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Konsultverksamhet inom verkstads- och byggnadsindustrin (kund- orderstyrd produktion, bygg- och projektledning, förebyggande underhåll och driftkontroll) totalprojektering, underhållsservice av VVS-installationer och maskiner samt fastighetsförvaltning, fastighetsförsäljning och fastighetsförmedling. Läs mer om Dicking Engineering Handelsbolag

Valloxvägen 40 D

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Dicking Engineering Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Dicking Engineering Handelsbolag består av

Bolagsman

Bibi Berit Elisabeth Dickmark (74)

Dickmark, Alf Oskar

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Dicking Engineering Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Dicking Engineering Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916408-2027
Firmanamn Dicking Engineering Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2017-01-09
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Valloxvägen 40 D
Postadress 741 42 Knivsta
Säte Uppsala, Uppsala län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1982-07-07
Firmanamn registrerat 1983-05-11
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-08-05
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Konsultverksamhet inom verkstads- och byggnadsindustrin (kund- orderstyrd produktion, bygg- och projektledning, förebyggande underhåll och driftkontroll) totalprojektering, underhållsservice av VVS-installationer och maskiner samt fastighetsförvaltning, fastighetsförsäljning och fastighetsförmedling.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Dicking Engineering Handelsbolag

Dicking Engineering Handelsbolag registrerades 1982-07-07 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Dicking Engineering Handelsbolag är och Bibi Berit Elisabeth Dickmark.

Dicking Engineering Handelsbolag har organisationsnummer 916408-2027. Dicking Engineering Handelsbolag har säte i Uppsala. Det går bra att ta kontakt med Dicking Engineering Handelsbolag på telefonnummer 018-34 16 34.

På samma adress finns även följande företag registrerat, DI Project Management Aktiebolag.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Knivsta.

Registrerat på adressen

Valloxvägen 40 D
741 42 Knivsta
Personer

Det finns 1 person med bolagsengagemang som är folkbokförd på denna adress: