Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Bildelar Ohlsson & Ohlsson Handelsbolag

Organisationsnummer

916408-0484

Telefon

018-35 08 82

Adress

c/o Thomas Ohlsson
Väpnargatan 3 D
753 36 Uppsala

Antal ansvariga

1 st

Vad är Bildelar Ohlsson & Ohlsson Handelsbolag?

Bildelar Ohlsson & Ohlsson Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Försäljning av bildelar. Bildelar Ohlsson & Ohlsson Handelsbolag registrerades 1981-12-21 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Bildelar Ohlsson & Ohlsson Handelsbolag

Väpnargatan 3 D

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Bildelar Ohlsson & Ohlsson Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Bildelar Ohlsson & Ohlsson Handelsbolag består av

Bolagsman

Thomas Rune Ohlsson (65)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Bildelar Ohlsson & Ohlsson Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Bildelar Ohlsson & Ohlsson Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916408-0484
Firmanamn Bildelar Ohlsson & Ohlsson Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2017-09-14
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Väpnargatan 3 D
Postadress 753 36 Uppsala
Säte Uppsala, Uppsala län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1981-12-21
Firmanamn registrerat 1981-12-21
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-08-05
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Försäljning av bildelar.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - bolagsmannen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Bildelar Ohlsson & Ohlsson Handelsbolag

Bildelar Ohlsson & Ohlsson Handelsbolag registrerades 1981-12-21 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsman i Bildelar Ohlsson & Ohlsson Handelsbolag är Thomas Rune Ohlsson.

Bildelar Ohlsson & Ohlsson Handelsbolag har organisationsnummer 916408-0484. Bildelar Ohlsson & Ohlsson Handelsbolag har säte i Uppsala. Det går bra att ta kontakt med Bildelar Ohlsson & Ohlsson Handelsbolag på telefonnummer 018-35 08 82.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Uppsala.

Registrerat på adressen

Väpnargatan 3 D
753 36 Uppsala
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress