Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Kommanditbolaget Bergsbrunna Tegelbruk

Organisationsnummer

916407-8611

Telefon

-

Adress

Box 7218
103 88 STOCKHOLM

Antal ansvariga

2 st

Vad är Kommanditbolaget Bergsbrunna Tegelbruk?

Kommanditbolaget Bergsbrunna Tegelbruk är ett kommanditbolag vars verksamhet är Handel med fast egendom och förvaltning samt därmed förenlig verksamhet. Läs mer om Kommanditbolaget Bergsbrunna Tegelbruk

Gatuadress saknas

Gatuadress saknas

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Kommanditbolaget Bergsbrunna Tegelbruk.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Kommanditbolaget Bergsbrunna Tegelbruk består av

Kommanditdelägare

Sandå Måleri AB

Komplementär

Pappersprodukter Luleå AB

Revisor för bolaget

Revisor

Tomas Näsfeldt (61)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Kommanditbolaget Bergsbrunna Tegelbruk. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Kommanditbolaget Bergsbrunna Tegelbruk

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916407-8611
Firmanamn Kommanditbolaget Bergsbrunna Tegelbruk
Bolagsform Kommanditbolag
Status Likvidation beslutad 2007-11-23
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Box 7218
Postadress 103 88 STOCKHOLM
Säte
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1994-12-02
Firmanamn registrerat 1994-12-02
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Uppgift saknas
F-skatt Uppgift saknas
Moms Uppgift saknas
2021-05-17
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.

Uppgift saknas

VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Handel med fast egendom och förvaltning samt därmed förenlig verksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Kommanditbolaget Bergsbrunna Tegelbruk

Kommanditbolaget Bergsbrunna Tegelbruk registrerades 1994-12-02 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i Kommanditbolaget Bergsbrunna Tegelbruk är Sandå Måleri AB och komplementär är Pappersprodukter Luleå AB. Revisor för bolaget är Sven David Tomas Näsfeldt.

Kommanditbolaget Bergsbrunna Tegelbruk har organisationsnummer 916407-8611. Kommanditbolaget Bergsbrunna Tegelbruk. Det går bra att ta kontakt med Kommanditbolaget Bergsbrunna Tegelbruk på adress Box 7218, 103 88 STOCKHOLM.

På samma adress finns även följande företag registrerade, AB Rallarvägen och AB Rexita.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Uppsala.

Registrerat på adressen

Box 7218
103 88 STOCKHOLM
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress