Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Handelsbolaget Glasögonfynd, Leg.Optiker Lars Jansson

Organisationsnummer

916407-5633

Telefon

018-55 38 38

Adress

c/o Lars Jansson
Hallkved 337
755 97 Uppsala

Antal ansvariga

2 st

Vad är Handelsbolaget Glasögonfynd, Leg.Optiker Lars Jansson?

Handelsbolaget Glasögonfynd, Leg.Optiker Lars Jansson är ett handelsbolag vars verksamhet är Optikverksamhet. Handelsbolaget Glasögonfynd, Leg.Optiker Lars Jansson registrerades 1980-11-10 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Handelsbolaget Glasögonfynd, Leg.Optiker Lars Jansson

Hallkved 337

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Handelsbolaget Glasögonfynd, Leg.Optiker Lars Jansson.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Handelsbolaget Glasögonfynd, Leg.Optiker Lars Jansson består av

Bolagsman

Lars Jansson (68)

Ira Jansson (65)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Handelsbolaget Glasögonfynd, Leg.Optiker Lars Jansson. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Handelsbolaget Glasögonfynd, Leg.Optiker Lars Jansson

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916407-5633
Firmanamn Handelsbolaget Glasögonfynd, Leg.Optiker Lars Jansson
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2016-12-07
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Hallkved 337
Postadress 755 97 Uppsala
Säte Uppsala, Uppsala län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1980-11-10
Firmanamn registrerat 1980-11-10
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-05-06
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Optikverksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Handelsbolaget Glasögonfynd, Leg.Optiker Lars Jansson

Handelsbolaget Glasögonfynd, Leg.Optiker Lars Jansson registrerades 1980-11-10 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Handelsbolaget Glasögonfynd, Leg.Optiker Lars Jansson är Lars Gösta Jansson och Bodil Ira Margareta Jansson.

Handelsbolaget Glasögonfynd, Leg.Optiker Lars Jansson har organisationsnummer 916407-5633. Handelsbolaget Glasögonfynd, Leg.Optiker Lars Jansson har säte i Uppsala. Det går bra att ta kontakt med Handelsbolaget Glasögonfynd, Leg.Optiker Lars Jansson på telefonnummer 018-55 38 38.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Uppsala kommun.

Registrerat på adressen

Hallkved 337
755 97 Uppsala
Personer

Det finns 2 personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress: