Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Seriezonen Handelsbolag

Organisationsnummer

916407-5419

Telefon

018-13 43 20

Adress

Drottninggatan 8
753 10 Uppsala

Antal ansvariga

3 st

Vad är Seriezonen Handelsbolag?

Seriezonen Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Handel med seriemagasin och böcker. Seriezonen Handelsbolag registrerades 2011-06-20 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Seriezonen Handelsbolag

Drottninggatan 8

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Harri Saarela 50-75%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Seriezonen Handelsbolag består av

Bolagsman

Harri Saarela (64)

Louise Saarela (60)

Christer Larsson (51)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Seriezonen Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Seriezonen Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916407-5419
Firmanamn Seriezonen Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2019-10-23
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Drottninggatan 8
Postadress 753 10 Uppsala
Säte Uppsala, Uppsala län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 2011-06-20
Firmanamn registrerat 2011-06-20
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-07-27
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
47610 - Specialiserad butikshandel med böcker
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Handel med seriemagasin och böcker.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Seriezonen Handelsbolag

Seriezonen Handelsbolag registrerades 2011-06-20 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Seriezonen Handelsbolag har organisationsnummer 916407-5419. Seriezonen Handelsbolag har säte i Uppsala. Det går bra att ta kontakt med Seriezonen Handelsbolag på telefonnummer 018-13 43 20.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Taps Beer Bar i Uppsala AB, Jacquelines Blommor o Blad AB, Seriezonen AB, Strignert Holding AB, UPPSALA COMIX, BARNSKYDDSRÅDET I UPPSALA LÄN, UPPSALA BARNAVÅRDSFÖRBUND och UPPSALA MEDELTIDSDAGAR med flera.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Uppsala.