Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Affärsutveckling i Mälardalen Handelsbolag

Organisationsnummer

916407-3455

Telefon

0171-572 00

Adress

Box 173
746 24 Bålsta

Antal ansvariga

3 st

Vad är Affärsutveckling i Mälardalen Handelsbolag?

Affärsutveckling i Mälardalen Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Revisions-, bokförings- och bokslutsverksamhet. Affärsutveckling i Mälardalen Handelsbolag registrerades 1977-08-16 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Affärsutveckling i Mälardalen Handelsbolag

Gatuadress saknas

Gatuadress saknas

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Ralf Jan-Erik Diktonius 100%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Affärsutveckling i Mälardalen Handelsbolag består av

Bolagsman

Anna Elisabet Diktonius (77)

Ralf Jan-Erik Diktonius (73)

Mårten Diktonius (45)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Affärsutveckling i Mälardalen Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Affärsutveckling i Mälardalen Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916407-3455
Firmanamn Affärsutveckling i Mälardalen Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avförd enligt 17 § handelsregisterlagen 2019-10-24
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Box 173
Postadress 746 24 Bålsta
Säte Håbo, Uppsala län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1977-08-16
Firmanamn registrerat 2009-02-17
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-05-07
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Revisions-, bokförings- och bokslutsverksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Affärsutveckling i Mälardalen Handelsbolag

Affärsutveckling i Mälardalen Handelsbolag registrerades 1977-08-16 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Affärsutveckling i Mälardalen Handelsbolag har organisationsnummer 916407-3455. Affärsutveckling i Mälardalen Handelsbolag har säte i Håbo. Det går bra att ta kontakt med Affärsutveckling i Mälardalen Handelsbolag på telefonnummer 0171-572 00.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Bålsta Revisionsbyrå AB, HRN Förvaltning AB och VIALDO Revision AB.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Håbo.

Registrerat på adressen