Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Handelsbolaget MB-Konsult

Organisationsnummer

916407-0253

Telefon

-

Adress

c/o Margareta Edin Svensson
Trädgårdsgatan 3
753 09 Uppsala

Antal ansvariga

2 st

Vad är Handelsbolaget MB-Konsult?

Handelsbolaget MB-Konsult är ett handelsbolag vars verksamhet är Pedagogisk konsultverksamhet samt läromedelsproduktion. Handelsbolaget MB-Konsult registrerades 1979-02-28 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Handelsbolaget MB-Konsult

Trädgårdsgatan 3

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Handelsbolaget MB-Konsult.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Handelsbolaget MB-Konsult består av

Bolagsman

Björn Svensson (76)

Margareta Edin Svensson (75)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Handelsbolaget MB-Konsult. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Handelsbolaget MB-Konsult

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916407-0253
Firmanamn Handelsbolaget MB-Konsult
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2016-09-02
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Trädgårdsgatan 3
Postadress 753 09 Uppsala
Säte Uppsala, Uppsala län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1979-02-28
Firmanamn registrerat 1979-02-28
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-05-12
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
90030 - Litterärt och konstnärligt skapande
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Pedagogisk konsultverksamhet samt läromedelsproduktion.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Handelsbolaget MB-Konsult

Handelsbolaget MB-Konsult registrerades 1979-02-28 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Handelsbolaget MB-Konsult är Björn Arris Svensson och Margareta Britt Carina Edin Svensson.

Handelsbolaget MB-Konsult har organisationsnummer 916407-0253. Handelsbolaget MB-Konsult har säte i Uppsala. Det går bra att ta kontakt med Handelsbolaget MB-Konsult på adress Trädgårdsgatan 3, 753 09 Uppsala.

På samma adress finns även följande företag registrerade, ISAK - fil.dr.Sture Lindmark Aktiebolag, Hannafun AB, ett.red.skap Uppsala AB, WFUN AB, Blond Frisör i Uppland AB, Magic Lake Production AB, Gunilla Anderson Consulting AB och Anderson & Rahimi Danesh Fastighets AB med flera.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Uppsala.

Registrerat på adressen

Trädgårdsgatan 3
753 09 Uppsala