Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Galleri Smedhamre Handelsbolag

Organisationsnummer

916406-5493

Telefon

018-52 52 70

Adress

Börjegatan 7
753 13 Uppsala

Antal ansvariga

2 st

Vad är Galleri Smedhamre Handelsbolag?

Galleri Smedhamre Handelsbolag registrerades 1977-04-26 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Galleri Smedhamre Handelsbolag

Börjegatan 7 © OpenStreetMap contributors | Consid

Översikt senaste bokslut

OmsättningFöretagets omsättning är totalen av alla dess intäkter från utförda tjänster och sålda varor under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

Uppgifter saknas.

Årets resultatÅrets resultat är skillnaden mellan samtliga intäkter och samtliga kostnader under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

{{formatedText}}
Årets resultat {{partOfText}}

EBITDAEBITDA är ett mått på ett företags rörelseresultat före räntor, skatt, nedskrivningar, avskrivningar och goodwillavskrivningar (Earnings before interest, taxes, depreciation & amortization).

Uppgifter saknas.

UtdelningUtdelning är ett sätt för aktiebolag att ersätta dem som satsat i företaget.

{{formatedText}}

Översikt bokslut 2014-2021

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Galleri Smedhamre Handelsbolag består av

Bolagsman

Jens Paul Stellan Karlsson (79)

Eva Gunnel Kristina Smedhamre (75)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Galleri Smedhamre Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Bolagets fordon

0 fordon registrerat på bolaget

Företagsuppgifter om Galleri Smedhamre Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916406-5493
Firmanamn Galleri Smedhamre Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2022-04-11
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Börjegatan 7
Postadress 753 13 Uppsala
Säte Uppsala, Uppsala län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1977-04-26
Firmanamn registrerat 1977-04-26
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2022-12-03
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
47783 - Specialiserad butikshandel med konst samt galleriverksamhet
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.

Uppgift saknas

FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Galleri Smedhamre Handelsbolag

Galleri Smedhamre Handelsbolag registrerades 1977-04-26 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Galleri Smedhamre Handelsbolag är Jens Paul Stellan Karlsson och Eva Gunnel Kristina Smedhamre.

Galleri Smedhamre Handelsbolag har organisationsnummer 916406-5493. Galleri Smedhamre Handelsbolag har säte i Uppsala. Det går bra att ta kontakt med Galleri Smedhamre Handelsbolag på telefonnummer 018-52 52 70.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Paraplyet Läkarservice AB, Lars Burman Litteratur- och retorikkonsult, Bostadsrättsföreningen Dagmar, SVENSKA OCD-FÖRBUNDET, OCD-FÖRENINGEN UPPSALA LÄN, Handelsbolaget Luthagen Läromedel, matematik, fysik, geografi och Selenius Notrica Handelsbolag.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Uppsala.