Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

HANDELSBOLAGET PAX

Organisationsnummer

916406-4728

Telefon

08-641 64 88

Adress

c/o Axelsson
Sankt Paulsgatan 35 B
118 48 Stockholm

Antal ansvariga

2 st

Vad är HANDELSBOLAGET PAX?

HANDELSBOLAGET PAX är ett handelsbolag vars verksamhet är PRAKTISK OCH KONSULTATIV VERKSAMHET INOM FÖRLAGSBRANSCHEN. HANDELSBOLAGET PAX registrerades 1992-08-07 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om HANDELSBOLAGET PAX

Sankt Paulsgatan 35 B

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för HANDELSBOLAGET PAX.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i HANDELSBOLAGET PAX består av

Bolagsman

Christina Olofsd:R Monthan (83)

Axelsson, Per

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för HANDELSBOLAGET PAX. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om HANDELSBOLAGET PAX

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916406-4728
Firmanamn HANDELSBOLAGET PAX
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2016-11-02
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Sankt Paulsgatan 35 B
Postadress 118 48 Stockholm
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1992-08-07
Firmanamn registrerat 1992-08-07
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-05-06
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
PRAKTISK OCH KONSULTATIV VERKSAMHET INOM FÖRLAGSBRANSCHEN
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om HANDELSBOLAGET PAX

HANDELSBOLAGET PAX registrerades 1992-08-07 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i HANDELSBOLAGET PAX är och Christina Olofsd:R Monthan.

HANDELSBOLAGET PAX har organisationsnummer 916406-4728. HANDELSBOLAGET PAX har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med HANDELSBOLAGET PAX på telefonnummer 08-641 64 88.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Artlist AB, sthlmicecream AB och Bostadsrättsföreningen Vattumannen nr 20.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Stockholm.