Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Motor Kommanditbolaget Gustav Nyström

Organisationsnummer

916406-4587

Telefon

018-22 43 53

Adress

Brillingevägen 2
754 45 Uppsala

Antal ansvariga

2 st

Vad är Motor Kommanditbolaget Gustav Nyström?

Motor Kommanditbolaget Gustav Nyström är ett kommanditbolag vars verksamhet är Verksamhet med bilar, båtar och fritidshus. Motor Kommanditbolaget Gustav Nyström registrerades 1976-12-23 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om Motor Kommanditbolaget Gustav Nyström

Brillingevägen 2

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Motor Kommanditbolaget Gustav Nyström.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Motor Kommanditbolaget Gustav Nyström består av

Kommanditdelägare

Gustav Nyström (88)

Komplementär

Gränby Invest Aktiebolag

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Motor Kommanditbolaget Gustav Nyström. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Motor Kommanditbolaget Gustav Nyström

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916406-4587
Firmanamn Motor Kommanditbolaget Gustav Nyström
Bolagsform Kommanditbolag
Status Avregistrerad 2018-01-26
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Brillingevägen 2
Postadress 754 45 Uppsala
Säte Uppsala, Uppsala län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1976-12-23
Firmanamn registrerat 1976-12-23
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-05-15
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Verksamhet med bilar, båtar och fritidshus.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Motor Kommanditbolaget Gustav Nyström

Motor Kommanditbolaget Gustav Nyström registrerades 1976-12-23 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i Motor Kommanditbolaget Gustav Nyström är Gustav Nyström och komplementär är Gränby Invest Aktiebolag.

Motor Kommanditbolaget Gustav Nyström har organisationsnummer 916406-4587. Motor Kommanditbolaget Gustav Nyström har säte i Uppsala. Det går bra att ta kontakt med Motor Kommanditbolaget Gustav Nyström på telefonnummer 018-22 43 53.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Uppsala.

Registrerat på adressen

Brillingevägen 2
754 45 Uppsala

Företag (Säte)

Status

Ansvarig

Motor Kommanditbolaget Gustav Nyström Ej aktiv
Ej aktiv
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress