Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Instrumentleasing-Tonkontakt Handelsbolag

Organisationsnummer

916406-1179

Telefon

018-13 79 45

Adress

c/o Lyttkens
Salagatan 17 B
753 30 Uppsala

Antal ansvariga

2 st

Vad är Instrumentleasing-Tonkontakt Handelsbolag?

Instrumentleasing-Tonkontakt Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Leasing och handel med kapitalvaror. Musikproduktion, distribution och pedagogik. Medicinsk konsult och pedagogisk verksamhet. Handel med fastigheter och värde- papper. Läs mer om Instrumentleasing-Tonkontakt Handelsbolag

Salagatan 17 B © OpenStreetMap contributors | Consid

Översikt senaste bokslut

OmsättningFöretagets omsättning är totalen av alla dess intäkter från utförda tjänster och sålda varor under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

Uppgifter saknas.

Årets resultatÅrets resultat är skillnaden mellan samtliga intäkter och samtliga kostnader under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

{{formatedText}}
Årets resultat {{partOfText}}

EBITDAEBITDA är ett mått på ett företags rörelseresultat före räntor, skatt, nedskrivningar, avskrivningar och goodwillavskrivningar (Earnings before interest, taxes, depreciation & amortization).

Uppgifter saknas.

UtdelningUtdelning är ett sätt för aktiebolag att ersätta dem som satsat i företaget.

{{formatedText}}

Översikt bokslut 2014-2021

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Nils Leif Lyttkens 75-100%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Instrumentleasing-Tonkontakt Handelsbolag består av

Bolagsman

Nils Leif Lyttkens (78)

Erik Lyttkens (50)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Instrumentleasing-Tonkontakt Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Bolagets fordon

0 fordon registrerat på bolaget

Företagsuppgifter om Instrumentleasing-Tonkontakt Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916406-1179
Firmanamn Instrumentleasing-Tonkontakt Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2021-02-08
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Salagatan 17 B
Postadress 753 30 Uppsala
Säte Uppsala, Uppsala län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1975-06-27
Firmanamn registrerat 1975-06-27
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2022-11-27
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
46190 - Provisionshandel med blandat sortiment
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Leasing och handel med kapitalvaror. Musikproduktion, distribution och pedagogik. Medicinsk konsult och pedagogisk verksamhet. Handel med fastigheter och värde- papper.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Instrumentleasing-Tonkontakt Handelsbolag

Instrumentleasing-Tonkontakt Handelsbolag registrerades 1975-06-27 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Instrumentleasing-Tonkontakt Handelsbolag är Nils Leif Lyttkens och Jont Erik Harald Lyttkens.

Instrumentleasing-Tonkontakt Handelsbolag har organisationsnummer 916406-1179. Instrumentleasing-Tonkontakt Handelsbolag har säte i Uppsala. Det går bra att ta kontakt med Instrumentleasing-Tonkontakt Handelsbolag på telefonnummer 018-13 79 45.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Wingh Thurlin, Cecilia och STAFFAN CALAIS.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Uppsala.

Registrerat på adressen

Salagatan 17 B
753 30 Uppsala
Personer

Det finns 3 personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress: