Bolagsfakta

Karl-Åke Ekman Villa Ekonomi Handelsbolag

Organisationsnummer

916406-0734

Telefon

08-594 428 80

Adress

Ängshult
740 21 Järlåsa

Antal ansvariga

2 st

Vad är Karl-Åke Ekman Villa Ekonomi Handelsbolag?

Karl-Åke Ekman Villa Ekonomi Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Handel med luftvärmepumpar, inredning- och maskinell villa- utrustning. Läs mer om Karl-Åke Ekman Villa Ekonomi Handelsbolag

Ängshult

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Karl-Åke Ekman Villa Ekonomi Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Karl-Åke Ekman Villa Ekonomi Handelsbolag består av

Bolagsman

Irene Marianne Ekman (68)

Karl Åke Ekman (68)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Karl-Åke Ekman Villa Ekonomi Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Karl-Åke Ekman Villa Ekonomi Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916406-0734
Firmanamn Karl-Åke Ekman Villa Ekonomi Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2015-12-11
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Ängshult
Postadress 740 21 Järlåsa
Säte Uppsala, Uppsala län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1976-02-12
Firmanamn registrerat 1976-02-12
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Uppgift saknas
F-skatt Uppgift saknas
Moms Uppgift saknas
2020-10-21
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.

Uppgift saknas

VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Handel med luftvärmepumpar, inredning- och maskinell villa- utrustning.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Karl-Åke Ekman Villa Ekonomi Handelsbolag

Karl-Åke Ekman Villa Ekonomi Handelsbolag registrerades 1976-02-12 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Karl-Åke Ekman Villa Ekonomi Handelsbolag är Irene Marianne Ekman och Karl Åke Ekman.

Karl-Åke Ekman Villa Ekonomi Handelsbolag har organisationsnummer 916406-0734. Karl-Åke Ekman Villa Ekonomi Handelsbolag har säte i Uppsala. Det går bra att ta kontakt med Karl-Åke Ekman Villa Ekonomi Handelsbolag på telefonnummer 08-594 428 80.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Registrerat på adressen

Ängshult
740 21 Järlåsa
Personer

Det finns {{items.length}} person med bolagsengagemang som är folkbokförd på denna adress:

Det finns {{items.length}} personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress:

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress