Bolagsfakta

Välj väg. Mest på Lek Hobby, Marie och Claes Cassel Handelsbolag

Organisationsnummer

916405-9546

Telefon

074-622 32 34

Adress

Lojovägen 27
181 47 Lidingö

Antal ansvariga

2 st

Vad är Välj väg. Mest på Lek Hobby, Marie och Claes Cassel Handelsbolag?

Välj väg. Mest på Lek Hobby, Marie och Claes Cassel Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Handel med leksaker och hobbyartiklar samt därmed förenlig verksamhet. Konsultarbete inom information och därmed sammanhängande verksamhet. Läs mer om Välj väg. Mest på Lek Hobby, Marie och Claes Cassel Handelsbolag

Lojovägen 27

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Välj väg. Mest på Lek Hobby, Marie och Claes Cassel Handelsbolag består av

Bolagsman

Nils Claes Adolf Cassel (81)

Marie Elisabeth Cassel (67)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Välj väg. Mest på Lek Hobby, Marie och Claes Cassel Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Välj väg. Mest på Lek Hobby, Marie och Claes Cassel Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916405-9546
Firmanamn Välj väg. Mest på Lek Hobby, Marie och Claes Cassel Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Aktiv
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Lojovägen 27
Postadress 181 47 Lidingö
Säte Lidingö, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1985-10-11
Firmanamn registrerat 1999-10-12
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2020-10-30
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
46499 - Partihandel med övriga hushållsvaror
70220 - Konsultverksamhet avseende företags organisation
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Handel med leksaker och hobbyartiklar samt därmed förenlig verksamhet. Konsultarbete inom information och därmed sammanhängande verksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Välj väg. Mest på Lek Hobby, Marie och Claes Cassel Handelsbolag

Välj väg. Mest på Lek Hobby, Marie och Claes Cassel Handelsbolag registrerades 1985-10-11 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Välj väg. Mest på Lek Hobby, Marie och Claes Cassel Handelsbolag är Nils Claes Adolf Cassel och Marie Elisabeth Cassel.

Välj väg. Mest på Lek Hobby, Marie och Claes Cassel Handelsbolag har organisationsnummer 916405-9546. Välj väg. Mest på Lek Hobby, Marie och Claes Cassel Handelsbolag har säte i Lidingö. Det går bra att ta kontakt med Välj väg. Mest på Lek Hobby, Marie och Claes Cassel Handelsbolag på telefonnummer 074-622 32 34.

På samma adress finns även följande företag registrerat, Handelsbolaget 10000 slag.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Lidingö.

Registrerat på adressen

Lojovägen 27
181 47 Lidingö
Personer

Det finns {{items.length}} person med bolagsengagemang som är folkbokförd på denna adress:

Det finns {{items.length}} personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress:

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress