Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

HANDELSBOLAGET SKY-WAY FLYG

Organisationsnummer

916405-8472

Telefon

-

Adress

c/o Dahlgren
Hammerstavägen 104
122 60 Enskede

Antal ansvariga

3 st

Vad är HANDELSBOLAGET SKY-WAY FLYG?

HANDELSBOLAGET SKY-WAY FLYG är ett handelsbolag vars verksamhet är UTHYRNING AV FLYGPLAN. HANDELSBOLAGET SKY-WAY FLYG registrerades 1978-07-03 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om HANDELSBOLAGET SKY-WAY FLYG

Hammerstavägen 104

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för HANDELSBOLAGET SKY-WAY FLYG.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i HANDELSBOLAGET SKY-WAY FLYG består av

Bolagsman

Björn Hjalmar Nyberg (77)

Ulf Christer Carnö (76)

Christer Dahlgren (74)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för HANDELSBOLAGET SKY-WAY FLYG. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om HANDELSBOLAGET SKY-WAY FLYG

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916405-8472
Firmanamn HANDELSBOLAGET SKY-WAY FLYG
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2019-03-26
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Hammerstavägen 104
Postadress 122 60 Enskede
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1978-07-03
Firmanamn registrerat 1978-07-03
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-05-07
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
UTHYRNING AV FLYGPLAN
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om HANDELSBOLAGET SKY-WAY FLYG

HANDELSBOLAGET SKY-WAY FLYG registrerades 1978-07-03 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

HANDELSBOLAGET SKY-WAY FLYG har organisationsnummer 916405-8472. HANDELSBOLAGET SKY-WAY FLYG har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med HANDELSBOLAGET SKY-WAY FLYG på adress Hammerstavägen 104, 122 60 Enskede.

På samma adress finns även följande företag registrerade, ITplan Flyg AB, Botkyrka Flyg ekonomisk förening och FLYGKLUBBEN FFK AB LÄN.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Stockholm.

Registrerat på adressen

Hammerstavägen 104
122 60 Enskede
Personer

Det finns 2 personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress: