Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

BJÖRSTA INGENJÖRSKONSULT HANDELSBOLAG

Organisationsnummer

916405-8282

Telefon

08-520 422 50

Adress

Björsta 31
148 91 Ösmo

Antal ansvariga

2 st

Vad är BJÖRSTA INGENJÖRSKONSULT HANDELSBOLAG?

BJÖRSTA INGENJÖRSKONSULT HANDELSBOLAG är ett handelsbolag vars verksamhet är Konsultverksamhet inom databranschen, redovisningstjänster, försäljning av konsumtionsvaror såsom kemisktekniska varor, rengöringsprodukter, hudvårdsprodukter samt husgeråd, travhästar. Förvaltning, reparation, tillbyggnad och underhåll av fastigheter. Läs mer om BJÖRSTA INGENJÖRSKONSULT HANDELSBOLAG

Björsta 31

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Per Christer Jonasson 50-75%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i BJÖRSTA INGENJÖRSKONSULT HANDELSBOLAG består av

Bolagsman

Britt Ingegerd Andersson (70)

Per Christer Jonasson (70)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för BJÖRSTA INGENJÖRSKONSULT HANDELSBOLAG. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om BJÖRSTA INGENJÖRSKONSULT HANDELSBOLAG

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916405-8282
Firmanamn BJÖRSTA INGENJÖRSKONSULT HANDELSBOLAG
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2019-12-05
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Björsta 31
Postadress 148 91 Ösmo
Säte Nynäshamn, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1978-05-09
Firmanamn registrerat 1978-05-09
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-05-17
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
62020 - Datakonsultverksamhet
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Konsultverksamhet inom databranschen, redovisningstjänster, försäljning av konsumtionsvaror såsom kemisktekniska varor, rengöringsprodukter, hudvårdsprodukter samt husgeråd, travhästar. Förvaltning, reparation, tillbyggnad och underhåll av fastigheter.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om BJÖRSTA INGENJÖRSKONSULT HANDELSBOLAG

BJÖRSTA INGENJÖRSKONSULT HANDELSBOLAG registrerades 1978-05-09 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i BJÖRSTA INGENJÖRSKONSULT HANDELSBOLAG är Britt Ingegerd Andersson och Per Christer Jonasson.

BJÖRSTA INGENJÖRSKONSULT HANDELSBOLAG har organisationsnummer 916405-8282. BJÖRSTA INGENJÖRSKONSULT HANDELSBOLAG har säte i Nynäshamn. Det går bra att ta kontakt med BJÖRSTA INGENJÖRSKONSULT HANDELSBOLAG på telefonnummer 08-520 422 50.

På samma adress finns även följande företag registrerat, BJÖRSTA-ÄLBY SAMFÄLLIGHETSFÖRENING.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Nynäshamn.

Registrerat på adressen

Björsta 31
148 91 Ösmo
Personer

Det finns 2 personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress: