Bolagsfakta

HANDELSBOLAGET JOHAN HAGELBÄCK TECKNAD FILM

Organisationsnummer

916405-6609

Telefon

-

Adress

Gävlegatan 6
113 30 Stockholm

Antal ansvariga

2 st

Vad är HANDELSBOLAGET JOHAN HAGELBÄCK TECKNAD FILM?

HANDELSBOLAGET JOHAN HAGELBÄCK TECKNAD FILM är ett handelsbolag vars verksamhet är PRODUKTIONSVERKSAMHET AVSEENDE TECKNAD FILM. HANDELSBOLAGET JOHAN HAGELBÄCK TECKNAD FILM registrerades 1978-03-03 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om HANDELSBOLAGET JOHAN HAGELBÄCK TECKNAD FILM

Gävlegatan 6

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Johan Hagelbäck 100%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i HANDELSBOLAGET JOHAN HAGELBÄCK TECKNAD FILM består av

Bolagsman

Johan Hagelbäck (73)

Susanne Hagelbäck (68)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för HANDELSBOLAGET JOHAN HAGELBÄCK TECKNAD FILM. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om HANDELSBOLAGET JOHAN HAGELBÄCK TECKNAD FILM

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916405-6609
Firmanamn HANDELSBOLAGET JOHAN HAGELBÄCK TECKNAD FILM
Bolagsform Handelsbolag
Status Avförd enligt 17 § handelsregisterlagen 2019-12-12
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Gävlegatan 6
Postadress 113 30 Stockholm
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1978-03-03
Firmanamn registrerat 1978-03-03
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2020-10-22
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
59120 - Efterproduktion av film, video och TV-program
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
PRODUKTIONSVERKSAMHET AVSEENDE TECKNAD FILM
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om HANDELSBOLAGET JOHAN HAGELBÄCK TECKNAD FILM

HANDELSBOLAGET JOHAN HAGELBÄCK TECKNAD FILM registrerades 1978-03-03 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i HANDELSBOLAGET JOHAN HAGELBÄCK TECKNAD FILM är Johan Ture Hagelbäck och Anita Susanne Hagelbäck.

HANDELSBOLAGET JOHAN HAGELBÄCK TECKNAD FILM har organisationsnummer 916405-6609. HANDELSBOLAGET JOHAN HAGELBÄCK TECKNAD FILM har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med HANDELSBOLAGET JOHAN HAGELBÄCK TECKNAD FILM på adress Gävlegatan 6, 113 30 Stockholm.

På samma adress finns även följande företag registrerade, ECM Bygg AB, Blomrike AB, Lennart Ekman AB, John International Holding AB, John Medical AB, Event concept management Stockholm AB, Bengt Gustav Holding AB och John Hatter & Co. AB med flera.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Stockholm.

Registrerat på adressen

Gävlegatan 6
113 30 Stockholm
Personer

Det finns {{items.length}} person med bolagsengagemang som är folkbokförd på denna adress:

Det finns {{items.length}} personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress:

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress