Bolagsfakta

Textilsnickar'n Anna Mühlman Handelsbolag

Organisationsnummer

916405-6435

Telefon

08-767 22 16

Adress

Spättvägen 2
181 30 Lidingö

Antal ansvariga

2 st

Vad är Textilsnickar'n Anna Mühlman Handelsbolag?

Textilsnickar'n Anna Mühlman Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Syateljé, möbelrenovering, handel med textilvaror och möbler och serviceverksamhet inom fastighetssektorn samt därmed förenlig verksamhet. Läs mer om Textilsnickar'n Anna Mühlman Handelsbolag

Spättvägen 2

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Textilsnickar'n Anna Mühlman Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Textilsnickar'n Anna Mühlman Handelsbolag består av

Bolagsman

Mikael Stenemyr (56)

Anna Stenemyr (51)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Textilsnickar'n Anna Mühlman Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Textilsnickar'n Anna Mühlman Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916405-6435
Firmanamn Textilsnickar'n Anna Mühlman Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avförd enligt 17 § handelsregisterlagen 2016-01-20
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Spättvägen 2
Postadress 181 30 Lidingö
Säte Lidingö, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1985-05-31
Firmanamn registrerat 1996-02-06
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2020-10-21
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Syateljé, möbelrenovering, handel med textilvaror och möbler och serviceverksamhet inom fastighetssektorn samt därmed förenlig verksamhet.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Textilsnickar'n Anna Mühlman Handelsbolag

Textilsnickar'n Anna Mühlman Handelsbolag registrerades 1985-05-31 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Textilsnickar'n Anna Mühlman Handelsbolag är Mats Mikael Stenemyr och Anna Meetha Katarina Stenemyr.

Textilsnickar'n Anna Mühlman Handelsbolag har organisationsnummer 916405-6435. Textilsnickar'n Anna Mühlman Handelsbolag har säte i Lidingö. Det går bra att ta kontakt med Textilsnickar'n Anna Mühlman Handelsbolag på telefonnummer 08-767 22 16.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Lidingö.

Registrerat på adressen

Spättvägen 2
181 30 Lidingö
Personer

Det finns {{items.length}} person med bolagsengagemang som är folkbokförd på denna adress:

Det finns {{items.length}} personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress:

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress