Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

VENT-INVENT HANDELSBOLAG

Organisationsnummer

916405-5379

Telefon

073-432 46 35

Adress

c/o Kranz
Ådövägen 16
197 91 Bro

Antal ansvariga

2 st

Vad är VENT-INVENT HANDELSBOLAG?

VENT-INVENT HANDELSBOLAG är ett handelsbolag vars verksamhet är PRODUKTUTVECKLING INOM VENTILATIONSOMRÅDET. VENT-INVENT HANDELSBOLAG registrerades 1978-04-04 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om VENT-INVENT HANDELSBOLAG

Ådövägen 16 © OpenStreetMap contributors | Consid

Översikt senaste bokslut

OmsättningFöretagets omsättning är totalen av alla dess intäkter från utförda tjänster och sålda varor under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

Uppgifter saknas.

Årets resultatÅrets resultat är skillnaden mellan samtliga intäkter och samtliga kostnader under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

{{formatedText}}
Årets resultat {{partOfText}}

EBITDAEBITDA är ett mått på ett företags rörelseresultat före räntor, skatt, nedskrivningar, avskrivningar och goodwillavskrivningar (Earnings before interest, taxes, depreciation & amortization).

Uppgifter saknas.

UtdelningUtdelning är ett sätt för aktiebolag att ersätta dem som satsat i företaget.

{{formatedText}}

Översikt bokslut 2014-2021

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Kaarina Kranz 50-75%
Mattias Kranz 25-50%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i VENT-INVENT HANDELSBOLAG består av

Bolagsman

Repus Ventilation Aktiebolag

Repus AB

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för VENT-INVENT HANDELSBOLAG. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Bolagets fordon

0 fordon registrerat på bolaget

Företagsuppgifter om VENT-INVENT HANDELSBOLAG

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916405-5379
Firmanamn VENT-INVENT HANDELSBOLAG
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2021-11-15
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Ådövägen 16
Postadress 197 91 Bro
Säte Upplands-Bro, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1978-04-04
Firmanamn registrerat 1978-04-04
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2022-11-27
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
71124 - Teknisk konsultverksamhet inom energi-, miljö- och VVS-teknik
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
PRODUKTUTVECKLING INOM VENTILATIONSOMRÅDET
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om VENT-INVENT HANDELSBOLAG

VENT-INVENT HANDELSBOLAG registrerades 1978-04-04 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i VENT-INVENT HANDELSBOLAG är Repus Ventilation Aktiebolag och Repus AB.

VENT-INVENT HANDELSBOLAG har organisationsnummer 916405-5379. VENT-INVENT HANDELSBOLAG har säte i Upplands-Bro. Det går bra att ta kontakt med VENT-INVENT HANDELSBOLAG på telefonnummer 073-432 46 35.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Repus AB, Kranzbolaget AB, Mattias Kranz Consulting AB, Kranz Invest AB, Kranz VVS & Energi AB och Kranz Skog & Mark.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Upplands-Bro.