Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

AMAG-ELDATA KOMMANDITBOLAG

Organisationsnummer

916405-2525

Telefon

-

Adress

Ängshöksvägen 14
147 34 Tumba

Antal ansvariga

2 st

Vad är AMAG-ELDATA KOMMANDITBOLAG?

AMAG-ELDATA KOMMANDITBOLAG är ett kommanditbolag vars verksamhet är UTVECKLA METOER, SYSTEM OCH PRODUKTER, BEDRIVA KONSULTVERKSAMHET, BIBEHÅLLA OCH UTVECKLA PATENT SAMT BEDRIVA AGENTURVERKSAMHET INOM DET DATA- OCH TELETEKNISKA OMRÅDET. Läs mer om AMAG-ELDATA KOMMANDITBOLAG

Ängshöksvägen 14

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för AMAG-ELDATA KOMMANDITBOLAG.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i AMAG-ELDATA KOMMANDITBOLAG består av

Kommanditdelägare

Yvonne Magnusson (64)

Komplementär

Alf Lennart Magnusson (68)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för AMAG-ELDATA KOMMANDITBOLAG. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om AMAG-ELDATA KOMMANDITBOLAG

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916405-2525
Firmanamn AMAG-ELDATA KOMMANDITBOLAG
Bolagsform Kommanditbolag
Status Avregistrerad 2018-03-04
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Ängshöksvägen 14
Postadress 147 34 Tumba
Säte Botkyrka, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1978-02-23
Firmanamn registrerat 1978-02-23
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-05-17
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
UTVECKLA METOER, SYSTEM OCH PRODUKTER, BEDRIVA KONSULTVERKSAMHET, BIBEHÅLLA OCH UTVECKLA PATENT SAMT BEDRIVA AGENTURVERKSAMHET INOM DET DATA- OCH TELETEKNISKA OMRÅDET
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om AMAG-ELDATA KOMMANDITBOLAG

AMAG-ELDATA KOMMANDITBOLAG registrerades 1978-02-23 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i AMAG-ELDATA KOMMANDITBOLAG är Ruth Kerstin Yvonne Magnusson och komplementär är Alf Lennart Magnusson.

AMAG-ELDATA KOMMANDITBOLAG har organisationsnummer 916405-2525. AMAG-ELDATA KOMMANDITBOLAG har säte i Botkyrka. Det går bra att ta kontakt med AMAG-ELDATA KOMMANDITBOLAG på adress Ängshöksvägen 14, 147 34 Tumba.

På samma adress finns även följande företag registrerat, AMAG Data Invest AB.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Botkyrka.

Registrerat på adressen

Ängshöksvägen 14
147 34 Tumba
Personer

Det finns 2 personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress: