Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Anders Idberg Trading Handelsbolag

Organisationsnummer

916405-2194

Telefon

08-18 08 55

Adress

Gröndalsvägen 206
117 69 Stockholm

Antal ansvariga

2 st

Vad är Anders Idberg Trading Handelsbolag?

Anders Idberg Trading Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är FÖRSÄLJNING OCH MARKNADSFÖRING AV MASKINER FÖR GATUKÖK OCH RESTAURANGER. Läs mer om Anders Idberg Trading Handelsbolag

Gröndalsvägen 206

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Anders Idberg Trading Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Anders Idberg Trading Handelsbolag består av

Bolagsman

Monika Eva-Kristina Idberg (75)

Håkan Anders Idberg (74)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Anders Idberg Trading Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Anders Idberg Trading Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916405-2194
Firmanamn Anders Idberg Trading Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2017-04-24
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Gröndalsvägen 206
Postadress 117 69 Stockholm
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1978-02-17
Firmanamn registrerat 1999-01-12
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-05-18
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
FÖRSÄLJNING OCH MARKNADSFÖRING AV MASKINER FÖR GATUKÖK OCH RESTAURANGER
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Anders Idberg Trading Handelsbolag

Anders Idberg Trading Handelsbolag registrerades 1978-02-17 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i Anders Idberg Trading Handelsbolag är Monika Eva-Kristina Idberg och Håkan Anders Idberg.

Anders Idberg Trading Handelsbolag har organisationsnummer 916405-2194. Anders Idberg Trading Handelsbolag har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med Anders Idberg Trading Handelsbolag på telefonnummer 08-18 08 55.

På samma adress finns även följande företag registrerade, YUDA CONNECTION AB, Hammarby Construction Holding AB, Aktivitetsbias AB, Power Snatch AB och PRO GRÖNDAL.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Stockholm.