Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

TONLER HANDELSBOLAG

Organisationsnummer

916404-7863

Telefon

08-532 513 64

Adress

Uttringe Hages väg 33
144 63 Rönninge

Antal ansvariga

2 st

Vad är TONLER HANDELSBOLAG?

TONLER HANDELSBOLAG är ett handelsbolag vars verksamhet är MUSIKALISK PRODUKTION OCH KOMPOSITIONER FÖR KON- SERTFÖRENINGAR, RADIO- OCH TV-BOLAG, TEATRAR M FL, KONSULTVERKSAMHET INOM HELA DET MUSIKALISKA OMRÅ- DET SAMT KERAMISK PRODUKTION O PEDAGOGISK *FORTS*. Läs mer om TONLER HANDELSBOLAG

Uttringe Hages väg 33

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för TONLER HANDELSBOLAG.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i TONLER HANDELSBOLAG består av

Bolagsman

LIDHOLM, INGVAR NATANAEL

LIDHOLM, ULLA

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för TONLER HANDELSBOLAG. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om TONLER HANDELSBOLAG

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916404-7863
Firmanamn TONLER HANDELSBOLAG
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2017-11-07
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Uttringe Hages väg 33
Postadress 144 63 Rönninge
Säte Salem, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1977-11-22
Firmanamn registrerat 1977-11-22
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-08-05
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
MUSIKALISK PRODUKTION OCH KOMPOSITIONER FÖR KON- SERTFÖRENINGAR, RADIO- OCH TV-BOLAG, TEATRAR M FL, KONSULTVERKSAMHET INOM HELA DET MUSIKALISKA OMRÅ- DET SAMT KERAMISK PRODUKTION O PEDAGOGISK *FORTS*
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om TONLER HANDELSBOLAG

TONLER HANDELSBOLAG registrerades 1977-11-22 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i TONLER HANDELSBOLAG är och .

TONLER HANDELSBOLAG har organisationsnummer 916404-7863. TONLER HANDELSBOLAG har säte i Salem. Det går bra att ta kontakt med TONLER HANDELSBOLAG på telefonnummer 08-532 513 64.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Salem.

Registrerat på adressen

Uttringe Hages väg 33
144 63 Rönninge

Företag (Säte)

Status

Ansvarig

TONLER HANDELSBOLAG Ej aktiv
Ej aktiv
Personer

Det finns 1 person med bolagsengagemang som är folkbokförd på denna adress: