Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

ÅSARD & ÅSARD HANDELSBOLAG

Organisationsnummer

916404-7350

Telefon

08-648 44 64

Adress

Allhelgonagatan 7
118 58 Stockholm

Antal ansvariga

2 st

Vad är ÅSARD & ÅSARD HANDELSBOLAG?

ÅSARD & ÅSARD HANDELSBOLAG är ett handelsbolag vars verksamhet är KONSULTVERKSAMHET AVSEENDE MARKNADSFÖRING OCH KONST SAMT HANDEL MED KONST. Läs mer om ÅSARD & ÅSARD HANDELSBOLAG

Allhelgonagatan 7

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för ÅSARD & ÅSARD HANDELSBOLAG.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i ÅSARD & ÅSARD HANDELSBOLAG består av

Bolagsman

Aase Åsard (81)

Malena Åsard (52)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för ÅSARD & ÅSARD HANDELSBOLAG. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om ÅSARD & ÅSARD HANDELSBOLAG

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916404-7350
Firmanamn ÅSARD & ÅSARD HANDELSBOLAG
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2016-08-25
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Allhelgonagatan 7
Postadress 118 58 Stockholm
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1977-10-24
Firmanamn registrerat 1977-10-24
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-05-17
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
KONSULTVERKSAMHET AVSEENDE MARKNADSFÖRING OCH KONST SAMT HANDEL MED KONST
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - Åsard, Aase Anita Anundsdotter

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om ÅSARD & ÅSARD HANDELSBOLAG

ÅSARD & ÅSARD HANDELSBOLAG registrerades 1977-10-24 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i ÅSARD & ÅSARD HANDELSBOLAG är Aase Anita Anundsdotter Åsard och Ebba Malena Åsard.

ÅSARD & ÅSARD HANDELSBOLAG har organisationsnummer 916404-7350. ÅSARD & ÅSARD HANDELSBOLAG har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med ÅSARD & ÅSARD HANDELSBOLAG på telefonnummer 08-648 44 64.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Chora AB, Hot Pics & Gossip AB, Aktiebolaget Valiente, Telomere AB, BY RDP AB, Bostadsrättsföreningen Kvadraten 26, FOTOGRAFIFÖRENINGEN VILD BILD och ELEFANTEN I SAMHÄLLET med flera.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Stockholm.