Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Kommanditbolaget Stadsdiket tre

Organisationsnummer

916404-6451

Telefon

018-18 41 00

Adress

Kungsbäcksvägen 11
802 67 Gävle

Antal ansvariga

2 st

Vad är Kommanditbolaget Stadsdiket tre?

Kommanditbolaget Stadsdiket tre är ett kommanditbolag vars verksamhet är FÖRVALTNING AV AKTIER OCH FASTIGHETER SAMT ANNAN DÄRMED FÖRENLIG VERKSAMHET. Läs mer om Kommanditbolaget Stadsdiket tre

Kungsbäcksvägen 11

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Kommanditbolaget Stadsdiket tre.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Kommanditbolaget Stadsdiket tre består av

Kommanditdelägare

Askbohem AB

Komplementär

Lönnbohem AB

Revisor för bolaget

Revisor

Mikael Johansson (61)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Kommanditbolaget Stadsdiket tre. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Kommanditbolaget Stadsdiket tre

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916404-6451
Firmanamn Kommanditbolaget Stadsdiket tre
Bolagsform Kommanditbolag
Status Avregistrerad 2018-08-31
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Kungsbäcksvägen 11
Postadress 802 67 Gävle
Säte Gävle, Gävleborgs län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1987-11-04
Firmanamn registrerat 2010-09-09
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-07-27
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
FÖRVALTNING AV AKTIER OCH FASTIGHETER SAMT ANNAN DÄRMED FÖRENLIG VERKSAMHET
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Kommanditbolaget Stadsdiket tre

Kommanditbolaget Stadsdiket tre registrerades 1987-11-04 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i Kommanditbolaget Stadsdiket tre är Askbohem AB och komplementär är Lönnbohem AB. Revisor för bolaget är Hans Mikael Johansson.

Kommanditbolaget Stadsdiket tre har organisationsnummer 916404-6451. Kommanditbolaget Stadsdiket tre har säte i Gävle. Det går bra att ta kontakt med Kommanditbolaget Stadsdiket tre på telefonnummer 018-18 41 00.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Lindbohem AB, Storskogen Fastigheter I Gävle AB och IFB SERVICE AB.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Gävle.

Registrerat på adressen

Kungsbäcksvägen 11
802 67 Gävle
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress