Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

Antikvariat Marum Handelsbolag

Organisationsnummer

916404-0520

Telefon

0176-915 57

Adress

c/o Yconoma
Simpnäsvägen 584
760 42 Björkö

Antal ansvariga

3 st

Vad är Antikvariat Marum Handelsbolag?

Antikvariat Marum Handelsbolag är ett handelsbolag som skall bedriva handel med antikvariska böcker och anti- kviteter, bokförlagsverksamhet och därmed förenlig verksamhet. Import och export av fotografiskt material, böcker och tid- skrifter. Konsultverksamhet avseende antikvariatsbranschen. Uthyrning av lokaler. Läs mer om Antikvariat Marum Handelsbolag

Gatuadress saknas

Gatuadress saknas

Översikt senaste bokslut

OmsättningFöretagets omsättning är totalen av alla dess intäkter från utförda tjänster och sålda varor under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

Uppgifter saknas.

Årets resultatÅrets resultat är skillnaden mellan samtliga intäkter och samtliga kostnader under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

{{formatedText}}
Årets resultat {{partOfText}}

EBITDAEBITDA är ett mått på ett företags rörelseresultat före räntor, skatt, nedskrivningar, avskrivningar och goodwillavskrivningar (Earnings before interest, taxes, depreciation & amortization).

Uppgifter saknas.

UtdelningUtdelning är ett sätt för aktiebolag att ersätta dem som satsat i företaget.

{{formatedText}}

Översikt bokslut 2014-2021

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Antikvariat Marum Handelsbolag består av

Bolagsman

Sven Ola Persson (75)

Gösta Jerker Persson (75)

Ann Jeanette Rinman (74)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Antikvariat Marum Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Bolagets fordon

0 fordon registrerat på bolaget

Företagsuppgifter om Antikvariat Marum Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916404-0520
Firmanamn Antikvariat Marum Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2021-12-30
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Simpnäsvägen 584
Postadress 760 42 Björkö
Säte Norrtälje, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1977-06-21
Firmanamn registrerat 1995-01-30
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2022-09-28
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
47791 - Specialiserad butikshandel med antikviteter och begagnade böcker
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Bolaget skall bedriva handel med antikvariska böcker och anti- kviteter, bokförlagsverksamhet och därmed förenlig verksamhet. Import och export av fotografiskt material, böcker och tid- skrifter. Konsultverksamhet avseende antikvariatsbranschen. Uthyrning av lokaler.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Antikvariat Marum Handelsbolag

Antikvariat Marum Handelsbolag registrerades 1977-06-21 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Antikvariat Marum Handelsbolag har organisationsnummer 916404-0520. Antikvariat Marum Handelsbolag har säte i Norrtälje. Det går bra att ta kontakt med Antikvariat Marum Handelsbolag på telefonnummer 0176-915 57.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Registrerat på adressen

Simpnäsvägen 584
760 42 Björkö
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress