Bolagsfakta

Levén Utbildningskonsult Handelsbolag

Organisationsnummer

916404-0439

Telefon

08-755 16 59

Adress

Domarvägen 9
182 73 Stocksund

Antal ansvariga

5 st

Vad är Levén Utbildningskonsult Handelsbolag?

Levén Utbildningskonsult Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är PEDAGOGISK KONSULTVERKSAMHET OCH LÄROMEDELSPRODUK- TION, FÖRELÄSNINGSVERKSAMHET, PRODUKTION AV ARTIK- LAR. Läs mer om Levén Utbildningskonsult Handelsbolag

Domarvägen 9

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Levén Utbildningskonsult Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Levén Utbildningskonsult Handelsbolag består av

Bolagsman

Sören Levén (80)

Susanne Levén (77)

Jakob Levén (43)

Sara Levén (39)

Sofia Levén (38)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Levén Utbildningskonsult Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Levén Utbildningskonsult Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916404-0439
Firmanamn Levén Utbildningskonsult Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avförd enligt 17 § handelsregisterlagen 2016-01-13
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Domarvägen 9
Postadress 182 73 Stocksund
Säte Danderyd, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1977-06-03
Firmanamn registrerat 2004-03-01
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2020-10-22
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
PEDAGOGISK KONSULTVERKSAMHET OCH LÄROMEDELSPRODUK- TION, FÖRELÄSNINGSVERKSAMHET, PRODUKTION AV ARTIK- LAR
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - Levén, Eva Susanne
  • - Levén, Sören Lennart

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Levén Utbildningskonsult Handelsbolag

Levén Utbildningskonsult Handelsbolag registrerades 1977-06-03 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Levén Utbildningskonsult Handelsbolag har organisationsnummer 916404-0439. Levén Utbildningskonsult Handelsbolag har säte i Danderyd. Det går bra att ta kontakt med Levén Utbildningskonsult Handelsbolag på telefonnummer 08-755 16 59.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Q-Steps Kvalitetssäkring AB, Levén Utbildningskonsult AB och TORSDAGSKLUBBEN.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Danderyd.

Registrerat på adressen

Domarvägen 9
182 73 Stocksund
Personer

Det finns {{items.length}} person med bolagsengagemang som är folkbokförd på denna adress:

Det finns {{items.length}} personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress:

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress