Bolagsfakta

HANDELSBOLAG TEGELSTRÖMS & LUNDS FILMVISION

Organisationsnummer

916403-6353

Telefon

-

Adress

Box 14135
104 41 Stockholm

Antal ansvariga

1 st

Vad är HANDELSBOLAG TEGELSTRÖMS & LUNDS FILMVISION?

HANDELSBOLAG TEGELSTRÖMS & LUNDS FILMVISION är ett handelsbolag vars verksamhet är IMPORT, HANDEL, AGENTUR- OCH POSTORDERVERKSAMHET AVSEENDE FILM- OCH FOTOARTIKLAR, KONSULTVERKSAMHET OCH BESTÄLLNINGSARBETEN INOM NÄMNDA BRANSCH. Läs mer om HANDELSBOLAG TEGELSTRÖMS & LUNDS FILMVISION

Gatuadress saknas

Gatuadress saknas

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för HANDELSBOLAG TEGELSTRÖMS & LUNDS FILMVISION.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i HANDELSBOLAG TEGELSTRÖMS & LUNDS FILMVISION består av

Bolagsman

Lund, Björn Gunnar

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för HANDELSBOLAG TEGELSTRÖMS & LUNDS FILMVISION. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om HANDELSBOLAG TEGELSTRÖMS & LUNDS FILMVISION

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916403-6353
Firmanamn HANDELSBOLAG TEGELSTRÖMS & LUNDS FILMVISION
Bolagsform Handelsbolag
Status Avförd enligt 17 § handelsregisterlagen 2015-11-03
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Box 14135
Postadress 104 41 Stockholm
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1977-03-15
Firmanamn registrerat 1977-03-15
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Uppgift saknas
F-skatt Uppgift saknas
Moms Uppgift saknas
2020-10-20
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.

Uppgift saknas

VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
IMPORT, HANDEL, AGENTUR- OCH POSTORDERVERKSAMHET AVSEENDE FILM- OCH FOTOARTIKLAR, KONSULTVERKSAMHET OCH BESTÄLLNINGSARBETEN INOM NÄMNDA BRANSCH
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - Lund, Björn Gunnar

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om HANDELSBOLAG TEGELSTRÖMS & LUNDS FILMVISION

HANDELSBOLAG TEGELSTRÖMS & LUNDS FILMVISION registrerades 1977-03-15 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsman i HANDELSBOLAG TEGELSTRÖMS & LUNDS FILMVISION är .

HANDELSBOLAG TEGELSTRÖMS & LUNDS FILMVISION har organisationsnummer 916403-6353. HANDELSBOLAG TEGELSTRÖMS & LUNDS FILMVISION har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med HANDELSBOLAG TEGELSTRÖMS & LUNDS FILMVISION på adress Box 14135, 104 41 Stockholm.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Registrerat på adressen

Box 14135
104 41 Stockholm
Personer

Det finns {{items.length}} person med bolagsengagemang som är folkbokförd på denna adress:

Det finns {{items.length}} personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress:

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress