Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

ERIKSDALS TRAFIKSKOLA HANDELSBOLAG

Organisationsnummer

916403-4887

Telefon

08-644 22 10

Adress

Vetegatan 7
118 59 Stockholm

Antal ansvariga

2 st

Vad är ERIKSDALS TRAFIKSKOLA HANDELSBOLAG?

ERIKSDALS TRAFIKSKOLA HANDELSBOLAG är ett handelsbolag vars verksamhet är TRAFIKSKOLA. ERIKSDALS TRAFIKSKOLA HANDELSBOLAG registrerades 1983-05-05 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om ERIKSDALS TRAFIKSKOLA HANDELSBOLAG

Vetegatan 7

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Bengt Teljfors 100%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i ERIKSDALS TRAFIKSKOLA HANDELSBOLAG består av

Bolagsman

Bengt Teljfors (71)

Gunilla Teljfors (70)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för ERIKSDALS TRAFIKSKOLA HANDELSBOLAG. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om ERIKSDALS TRAFIKSKOLA HANDELSBOLAG

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916403-4887
Firmanamn ERIKSDALS TRAFIKSKOLA HANDELSBOLAG
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2018-12-10
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Vetegatan 7
Postadress 118 59 Stockholm
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1983-05-05
Firmanamn registrerat 1983-05-05
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-05-06
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
TRAFIKSKOLA
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om ERIKSDALS TRAFIKSKOLA HANDELSBOLAG

ERIKSDALS TRAFIKSKOLA HANDELSBOLAG registrerades 1983-05-05 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i ERIKSDALS TRAFIKSKOLA HANDELSBOLAG är Bengt Ingemar Teljfors och Anna Gunilla Teljfors.

ERIKSDALS TRAFIKSKOLA HANDELSBOLAG har organisationsnummer 916403-4887. ERIKSDALS TRAFIKSKOLA HANDELSBOLAG har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med ERIKSDALS TRAFIKSKOLA HANDELSBOLAG på telefonnummer 08-644 22 10.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Intersecurum AB, Limpeza Holding AB, Eriksdalstrafikskola AB och Kommanditbolag Limpeza.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Stockholm.