Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

TORGGRILLEN ADZIC R & S HANDELSBOLAG

Organisationsnummer

916403-4861

Telefon

-

Adress

Fornbygränd 31
163 70 Spånga

Antal ansvariga

2 st

 

Vad är TORGGRILLEN ADZIC R & S HANDELSBOLAG?

TORGGRILLEN ADZIC R & S HANDELSBOLAG är ett handelsbolag vars verksamhet är GATUKÖKSRÖRELSE. TORGGRILLEN ADZIC R & S HANDELSBOLAG registrerades 1988-05-26 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om TORGGRILLEN ADZIC R & S HANDELSBOLAG

Översikt senaste bokslut

OmsättningFöretagets omsättning är totalen av alla dess intäkter från utförda tjänster och sålda varor under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

Uppgifter saknas.

Årets resultatÅrets resultat är skillnaden mellan samtliga intäkter och samtliga kostnader under en viss period, vanligtvis ett räkenskapsår.

{{formatedText}}
Årets resultat {{partOfText}}

EBITDAEBITDA är ett mått på ett företags rörelseresultat före räntor, skatt, nedskrivningar, avskrivningar och goodwillavskrivningar (Earnings before interest, taxes, depreciation & amortization).

Uppgifter saknas.

UtdelningUtdelning är ett sätt för aktiebolag att ersätta dem som satsat i företaget.

{{formatedText}}

Översikt bokslut 2014-2021

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för TORGGRILLEN ADZIC R & S HANDELSBOLAG.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i TORGGRILLEN ADZIC R & S HANDELSBOLAG består av

Bolagsman

Radoje Adzic (86)

Slada Adzic (68)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för TORGGRILLEN ADZIC R & S HANDELSBOLAG. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Bolagets fordon

0 fordon registrerat på bolaget

Företagsuppgifter om TORGGRILLEN ADZIC R & S HANDELSBOLAG

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916403-4861
Firmanamn TORGGRILLEN ADZIC R & S HANDELSBOLAG
Bolagsform Handelsbolag
Status Avförd enligt 17 § handelsregisterlagen 2022-01-17
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Fornbygränd 31
Postadress 163 70 Spånga
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1988-05-26
Firmanamn registrerat 1988-05-26
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2022-11-27
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
56100 - Restaurangverksamhet
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
GATUKÖKSRÖRELSE
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas gemensamt av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om TORGGRILLEN ADZIC R & S HANDELSBOLAG

TORGGRILLEN ADZIC R & S HANDELSBOLAG registrerades 1988-05-26 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i TORGGRILLEN ADZIC R & S HANDELSBOLAG är Radoje Adzic och Slada Adzic.

TORGGRILLEN ADZIC R & S HANDELSBOLAG har organisationsnummer 916403-4861. TORGGRILLEN ADZIC R & S HANDELSBOLAG har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med TORGGRILLEN ADZIC R & S HANDELSBOLAG på adress Fornbygränd 31, 163 70 Spånga.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Stockholm.

Registrerat på adressen

Fornbygränd 31
163 70 Spånga
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress