Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

BYGGLEDNING JMB Handelsbolag

Organisationsnummer

916403-4382

Telefon

0470-104 70

Adress

c/o Jan Bergman
Sjöbågen 4 B
352 22 Växjö

Antal ansvariga

2 st

Vad är BYGGLEDNING JMB Handelsbolag?

BYGGLEDNING JMB Handelsbolag är ett handelsbolag vars verksamhet är Försäljning av villor och fritidshus. Handel med fast egendom och värdepappersförvaltning. Läs mer om BYGGLEDNING JMB Handelsbolag

Sjöbågen 4 B

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för BYGGLEDNING JMB Handelsbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i BYGGLEDNING JMB Handelsbolag består av

Bolagsman

Jan Åke Bergman (78)

Monika Bergman (75)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för BYGGLEDNING JMB Handelsbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om BYGGLEDNING JMB Handelsbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916403-4382
Firmanamn BYGGLEDNING JMB Handelsbolag
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2020-05-06
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Sjöbågen 4 B
Postadress 352 22 Växjö
Säte Växjö, Kronobergs län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1985-11-28
Firmanamn registrerat 2007-08-20
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-08-05
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
62010 - Dataprogrammering
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Försäljning av villor och fritidshus. Handel med fast egendom och värdepappersförvaltning.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om BYGGLEDNING JMB Handelsbolag

BYGGLEDNING JMB Handelsbolag registrerades 1985-11-28 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i BYGGLEDNING JMB Handelsbolag är Jan Åke Bergman och Britta Monika Bergman.

BYGGLEDNING JMB Handelsbolag har organisationsnummer 916403-4382. BYGGLEDNING JMB Handelsbolag har säte i Växjö. Det går bra att ta kontakt med BYGGLEDNING JMB Handelsbolag på telefonnummer 0470-104 70.

På samma adress finns även följande företag registrerade, VIDEOVISION LG BERGSTRÖM Aktiebolag, Fastighetsaktiebolaget Logotypen, Bygg & Design i Småland AB och Skön Kille AB.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Växjö.