Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

WISTEDTS SJÖTRANSPORTER KOMMANDITBOLAG

Organisationsnummer

916403-4184

Telefon

08-542 408 03

Adress

Hummeldalsvägen 24
184 97 Ljusterö

Antal ansvariga

2 st

Vad är WISTEDTS SJÖTRANSPORTER KOMMANDITBOLAG?

WISTEDTS SJÖTRANSPORTER KOMMANDITBOLAG är ett kommanditbolag vars verksamhet är TRANSPORTVERKSAMHET AVSEENDE BYGGNADSMATERIAL SAMT INKÖP OCH FÖRSÄLJNING AV SAND, GRUS, SINGEL OCH DÄRMED FÖRENLIG VERKSAMHET. Läs mer om WISTEDTS SJÖTRANSPORTER KOMMANDITBOLAG

Hummeldalsvägen 24

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Namn Andel
Ingrid Öberg Wistedt 100%

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i WISTEDTS SJÖTRANSPORTER KOMMANDITBOLAG består av

Kommanditdelägare

Carl Adam Wistedt (30)

Komplementär

Ingrid Öberg Wistedt (66)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för WISTEDTS SJÖTRANSPORTER KOMMANDITBOLAG. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om WISTEDTS SJÖTRANSPORTER KOMMANDITBOLAG

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916403-4184
Firmanamn WISTEDTS SJÖTRANSPORTER KOMMANDITBOLAG
Bolagsform Kommanditbolag
Status Avregistrerad 2018-03-23
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Hummeldalsvägen 24
Postadress 184 97 Ljusterö
Säte Österåker, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1977-02-09
Firmanamn registrerat 1977-02-09
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-07-24
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
TRANSPORTVERKSAMHET AVSEENDE BYGGNADSMATERIAL SAMT INKÖP OCH FÖRSÄLJNING AV SAND, GRUS, SINGEL OCH DÄRMED FÖRENLIG VERKSAMHET
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om WISTEDTS SJÖTRANSPORTER KOMMANDITBOLAG

WISTEDTS SJÖTRANSPORTER KOMMANDITBOLAG registrerades 1977-02-09 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Kommanditdelägare i WISTEDTS SJÖTRANSPORTER KOMMANDITBOLAG är Carl Adam Wistedt och komplementär är Ingrid Linnéa Öberg Wistedt.

WISTEDTS SJÖTRANSPORTER KOMMANDITBOLAG har organisationsnummer 916403-4184. WISTEDTS SJÖTRANSPORTER KOMMANDITBOLAG har säte i Österåker. Det går bra att ta kontakt med WISTEDTS SJÖTRANSPORTER KOMMANDITBOLAG på telefonnummer 08-542 408 03.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Österåker.

Registrerat på adressen

Hummeldalsvägen 24
184 97 Ljusterö
Personer

Det finns 1 person med bolagsengagemang som är folkbokförd på denna adress: