Bolagsfakta

Fashionasion Kommanditbolag

Organisationsnummer

916403-2634

Telefon

-

Adress

c/o Abraham
Nybrogatan 62
114 40 Stockholm

Antal ansvariga

1 st

Vad är Fashionasion Kommanditbolag?

Fashionasion Kommanditbolag är ett kommanditbolag vars verksamhet är Hårvård och skönhetsvård och därmed förenlig verksamhet. Handel med kläder och annan manufaktur. Läs mer om Fashionasion Kommanditbolag

Nybrogatan 62

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för Fashionasion Kommanditbolag.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i Fashionasion Kommanditbolag består av

Komplementär

M & U Globen AB

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för Fashionasion Kommanditbolag. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om Fashionasion Kommanditbolag

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916403-2634
Firmanamn Fashionasion Kommanditbolag
Bolagsform Kommanditbolag
Status Avförd enligt 17 § handelsregisterlagen 2015-11-04
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Nybrogatan 62
Postadress 114 40 Stockholm
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1993-03-08
Firmanamn registrerat 2005-01-27
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Uppgift saknas
F-skatt Uppgift saknas
Moms Uppgift saknas
2020-10-20
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.

Uppgift saknas

VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
Hårvård och skönhetsvård och därmed förenlig verksamhet. Handel med kläder och annan manufaktur.
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - komplementären

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om Fashionasion Kommanditbolag

Fashionasion Kommanditbolag registrerades 1993-03-08 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Komplementär i Fashionasion Kommanditbolag är M & U Globen AB .

Fashionasion Kommanditbolag har organisationsnummer 916403-2634. Fashionasion Kommanditbolag har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med Fashionasion Kommanditbolag på adress Nybrogatan 62, 114 40 Stockholm.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Samhällsreportage Aktiebolag, Hans Nilsson Holding AB, WH i Umeå AB, BroFormat AB, Permera AB, Ocean Bus Stockholm AB, Stifra AB och Recabroad AB med flera.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Stockholm.

Registrerat på adressen

Nybrogatan 62
114 40 Stockholm
Personer

Det finns {{items.length}} person med bolagsengagemang som är folkbokförd på denna adress:

Det finns {{items.length}} personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress:

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress