Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

HANDELSBOLAGET VEJMAN & CO

Organisationsnummer

916403-2105

Telefon

08-768 42 53

Adress

Lomv 159
192 56 Sollentuna

Antal ansvariga

2 st

Vad är HANDELSBOLAGET VEJMAN & CO?

HANDELSBOLAGET VEJMAN & CO är ett handelsbolag vars verksamhet är UTFÖRANDE AV RITNINGAR, LAYOUTER INOM VERKSTADS- INDUSTRI OCH PROCESSINDUSTRI SAMT KONSULTATIV VERKSAMHET INOM NÄMNDA BRANSCHER. Läs mer om HANDELSBOLAGET VEJMAN & CO

Lomv 159

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för HANDELSBOLAGET VEJMAN & CO.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i HANDELSBOLAGET VEJMAN & CO består av

Bolagsman

Jan Vejman (78)

Ilona Vejman (74)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för HANDELSBOLAGET VEJMAN & CO. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om HANDELSBOLAGET VEJMAN & CO

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916403-2105
Firmanamn HANDELSBOLAGET VEJMAN & CO
Bolagsform Handelsbolag
Status Avregistrerad 2020-05-07
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Lomv 159
Postadress 192 56 Sollentuna
Säte Sollentuna, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1977-01-12
Firmanamn registrerat 1977-01-12
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Avregistrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-05-07
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
69201 - Redovisning och bokföring
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
UTFÖRANDE AV RITNINGAR, LAYOUTER INOM VERKSTADS- INDUSTRI OCH PROCESSINDUSTRI SAMT KONSULTATIV VERKSAMHET INOM NÄMNDA BRANSCHER
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om HANDELSBOLAGET VEJMAN & CO

HANDELSBOLAGET VEJMAN & CO registrerades 1977-01-12 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i HANDELSBOLAGET VEJMAN & CO är Jan Vejman och Ilona Vejman.

HANDELSBOLAGET VEJMAN & CO har organisationsnummer 916403-2105. HANDELSBOLAGET VEJMAN & CO har säte i Sollentuna. Det går bra att ta kontakt med HANDELSBOLAGET VEJMAN & CO på telefonnummer 08-768 42 53.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Registrerat på adressen

Lomv 159
192 56 Sollentuna
Personer

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress