Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

HANDELSBOLAGET HEINEMAN OCH DAHLQVIST BYGGNADSFIRMA

Organisationsnummer

916402-8905

Telefon

-

Adress

Mälarhöjdsvägen 67
129 40 HÄGERSTEN

Antal ansvariga

2 st

Vad är HANDELSBOLAGET HEINEMAN OCH DAHLQVIST BYGGNADSFIRMA?

HANDELSBOLAGET HEINEMAN OCH DAHLQVIST BYGGNADSFIRMA är ett handelsbolag vars verksamhet är BYGGNADSVERKSAMHET. HANDELSBOLAGET HEINEMAN OCH DAHLQVIST BYGGNADSFIRMA registrerades 1976-11-05 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om HANDELSBOLAGET HEINEMAN OCH DAHLQVIST BYGGNADSFIRMA

Mälarhöjdsvägen 67

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för HANDELSBOLAGET HEINEMAN OCH DAHLQVIST BYGGNADSFIRMA.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i HANDELSBOLAGET HEINEMAN OCH DAHLQVIST BYGGNADSFIRMA består av

Bolagsman

Angelina Sofia Heineman (30)

HEINEMAN, LEIF ROBERT

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för HANDELSBOLAGET HEINEMAN OCH DAHLQVIST BYGGNADSFIRMA. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om HANDELSBOLAGET HEINEMAN OCH DAHLQVIST BYGGNADSFIRMA

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916402-8905
Firmanamn HANDELSBOLAGET HEINEMAN OCH DAHLQVIST BYGGNADSFIRMA
Bolagsform Handelsbolag
Status Likvidation beslutad 2012-09-08
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Mälarhöjdsvägen 67
Postadress 129 40 HÄGERSTEN
Säte
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1976-11-05
Firmanamn registrerat 1976-11-05
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Uppgift saknas
F-skatt Uppgift saknas
Moms Uppgift saknas
2021-05-07
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.

Uppgift saknas

VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
BYGGNADSVERKSAMHET
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - Heineman, Angelina Sofia

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om HANDELSBOLAGET HEINEMAN OCH DAHLQVIST BYGGNADSFIRMA

HANDELSBOLAGET HEINEMAN OCH DAHLQVIST BYGGNADSFIRMA registrerades 1976-11-05 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i HANDELSBOLAGET HEINEMAN OCH DAHLQVIST BYGGNADSFIRMA är och Angelina Sofia Heineman.

HANDELSBOLAGET HEINEMAN OCH DAHLQVIST BYGGNADSFIRMA har organisationsnummer 916402-8905. HANDELSBOLAGET HEINEMAN OCH DAHLQVIST BYGGNADSFIRMA. Det går bra att ta kontakt med HANDELSBOLAGET HEINEMAN OCH DAHLQVIST BYGGNADSFIRMA på adress Mälarhöjdsvägen 67, 129 40 HÄGERSTEN.

På samma adress finns även följande företag registrerat, Lloret Consulting AB.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Stockholm.

Registrerat på adressen

Mälarhöjdsvägen 67
129 40 HÄGERSTEN
Personer

Det finns 2 personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress: