Bolagsfakta

HANDELSBOLAGET KENNETH COLM TIMMER & BYGGKONSULT

Organisationsnummer

916402-8509

Telefon

-

Adress

Konstnärsbacken 10
162 40 Vällingby

Antal ansvariga

1 st

Vad är HANDELSBOLAGET KENNETH COLM TIMMER & BYGGKONSULT?

HANDELSBOLAGET KENNETH COLM TIMMER & BYGGKONSULT är ett handelsbolag vars verksamhet är KONSULTVERKSAMHET OCH FÖRSÄLJNING INOM BYGGNADSBRANSCHEN. Läs mer om HANDELSBOLAGET KENNETH COLM TIMMER & BYGGKONSULT

Konstnärsbacken 10

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för HANDELSBOLAGET KENNETH COLM TIMMER & BYGGKONSULT.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i HANDELSBOLAGET KENNETH COLM TIMMER & BYGGKONSULT består av

Bolagsman

Kolm, Bo Kenneth

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för HANDELSBOLAGET KENNETH COLM TIMMER & BYGGKONSULT. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om HANDELSBOLAGET KENNETH COLM TIMMER & BYGGKONSULT

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916402-8509
Firmanamn HANDELSBOLAGET KENNETH COLM TIMMER & BYGGKONSULT
Bolagsform Handelsbolag
Status Avförd enligt 17 § handelsregisterlagen 2015-11-03
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Konstnärsbacken 10
Postadress 162 40 Vällingby
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1976-11-02
Firmanamn registrerat 1976-11-02
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Uppgift saknas
F-skatt Uppgift saknas
Moms Uppgift saknas
2020-10-29
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.

Uppgift saknas

VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
KONSULTVERKSAMHET OCH FÖRSÄLJNING INOM BYGGNADSBRANSCHEN
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas ensam av
  • - Kolm, Bo Kenneth

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om HANDELSBOLAGET KENNETH COLM TIMMER & BYGGKONSULT

HANDELSBOLAGET KENNETH COLM TIMMER & BYGGKONSULT registrerades 1976-11-02 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsman i HANDELSBOLAGET KENNETH COLM TIMMER & BYGGKONSULT är .

HANDELSBOLAGET KENNETH COLM TIMMER & BYGGKONSULT har organisationsnummer 916402-8509. HANDELSBOLAGET KENNETH COLM TIMMER & BYGGKONSULT har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med HANDELSBOLAGET KENNETH COLM TIMMER & BYGGKONSULT på adress Konstnärsbacken 10, 162 40 Vällingby.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Registrerat på adressen

Konstnärsbacken 10
162 40 Vällingby
Personer

Det finns {{items.length}} person med bolagsengagemang som är folkbokförd på denna adress:

Det finns {{items.length}} personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress:

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress