Bolagsfakta
  • Kopiera namn
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera adress
  • Kopiera namn + adress
  • Kopiera organisationsnummer
  • {{ copyInfoText }}

HANDELSBOLAGET SVERKER JANSON OCH SON

Organisationsnummer

916402-8483

Telefon

08-20 77 92

Adress

c/o Bengt Jansson
Villagatan 3
114 32 Stockholm

Antal ansvariga

2 st

Vad är HANDELSBOLAGET SVERKER JANSON OCH SON?

HANDELSBOLAGET SVERKER JANSON OCH SON är ett handelsbolag vars verksamhet är KONSULTVERKSAMHET INOM KULTURVÅRDS- OCH KULTURHIS- TORIEOMRÅDET, UTREDNINGAR, PLANARBETEN, FÖRELÄS- NINGSVERKSAMHET, VETENSKAPLIGA UNDERSÖKNINGAR, VÄRDERINGAR OCH FÖRFATTARSKAP, HANDEL MED *FORTS*. Läs mer om HANDELSBOLAGET SVERKER JANSON OCH SON

Villagatan 3

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för HANDELSBOLAGET SVERKER JANSON OCH SON.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i HANDELSBOLAGET SVERKER JANSON OCH SON består av

Bolagsman

Bengt Janson (76)

Ann-Charlotte Orre (67)

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för HANDELSBOLAGET SVERKER JANSON OCH SON. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om HANDELSBOLAGET SVERKER JANSON OCH SON

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916402-8483
Firmanamn HANDELSBOLAGET SVERKER JANSON OCH SON
Bolagsform Handelsbolag
Status Avförd enligt 17 § handelsregisterlagen 2017-10-02
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Villagatan 3
Postadress 114 32 Stockholm
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1976-11-01
Firmanamn registrerat 1976-11-01
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2021-05-06
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
KONSULTVERKSAMHET INOM KULTURVÅRDS- OCH KULTURHIS- TORIEOMRÅDET, UTREDNINGAR, PLANARBETEN, FÖRELÄS- NINGSVERKSAMHET, VETENSKAPLIGA UNDERSÖKNINGAR, VÄRDERINGAR OCH FÖRFATTARSKAP, HANDEL MED *FORTS*
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om HANDELSBOLAGET SVERKER JANSON OCH SON

HANDELSBOLAGET SVERKER JANSON OCH SON registrerades 1976-11-01 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i HANDELSBOLAGET SVERKER JANSON OCH SON är Bengt Janson och Eivor Ann-Charlotte Orre.

HANDELSBOLAGET SVERKER JANSON OCH SON har organisationsnummer 916402-8483. HANDELSBOLAGET SVERKER JANSON OCH SON har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med HANDELSBOLAGET SVERKER JANSON OCH SON på telefonnummer 08-20 77 92.

På samma adress finns även följande företag registrerade, Idé och Norm Hans De Geer AB, Andevid Kurs- och Researrangör AB och IKO Kommanditbolag.

Läs mer om intressant företagsstatistik i Stockholm.