Bolagsfakta

HANDELSBOLAGET HANDYMAN'S BYGGSHOP I STOCKHOLM

Organisationsnummer

916402-5885

Telefon

08-34 38 42

Adress

Ekv 3
186 70 Brottby

Antal ansvariga

2 st

Vad är HANDELSBOLAGET HANDYMAN'S BYGGSHOP I STOCKHOLM?

HANDELSBOLAGET HANDYMAN'S BYGGSHOP I STOCKHOLM är ett handelsbolag vars verksamhet är HANDEL MED BYGGNADSMATERIAL. HANDELSBOLAGET HANDYMAN'S BYGGSHOP I STOCKHOLM registrerades 1975-02-06 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Läs mer om HANDELSBOLAGET HANDYMAN'S BYGGSHOP I STOCKHOLM

Ekv 3

Översikt bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Verklig huvudmanVerklig huvudman är den person som verkligen har kontroll över ett företag.

Någon verklig huvudman finns ej registrerad för HANDELSBOLAGET HANDYMAN'S BYGGSHOP I STOCKHOLM.

De bolagsformer som inte omfattas av registrering är bland annat börsbolag och dotterbolag till dessa, enkla bolag, enskilda näringsidkare, dödsbon, konkursbon, staten, landsting och kommuner, samt juridiska personer där det offentliga har ett bestämmande inflytande.

Ansvariga

Insamlade uppgifter om ansvariga personer

Styrelsen i HANDELSBOLAGET HANDYMAN'S BYGGSHOP I STOCKHOLM består av

Bolagsman

Hans Åke Lennart Hansson (78)

Sten & Byggkeramikprodukter Aktiebolag

Vill du veta mer om de ansvariga?

Då kan du klicka på ansvariga personer för HANDELSBOLAGET HANDYMAN'S BYGGSHOP I STOCKHOLM. Du kan även besöka vår systersajt Ratsit.

Bolagsfakta - en del av Ratsit

Företagsuppgifter om HANDELSBOLAGET HANDYMAN'S BYGGSHOP I STOCKHOLM

Juridisk personEn juridisk person är ett företag eller organisation som har rätt att bland annat ingå avtal och att anställa personal. Exempel på juridiska personer är aktiebolag, handels- och kommanditbolag och ekonomiska föreningar. En enskild firma är däremot en fysisk person.
Organisationsnummer 916402-5885
Firmanamn HANDELSBOLAGET HANDYMAN'S BYGGSHOP I STOCKHOLM
Bolagsform Handelsbolag
Status Avförd enligt 17 § handelsregisterlagen 2016-01-14
AdressDet skall alltid framgå inom vilken kommun som ett företag har sitt säte. Företaget kan ha sin verksamhet i en annan kommun, men det är i sätesorten som t ex inkomstdeklaration skall lämnas in och eventuella tvister skall göras upp.
Gatuadress Ekv 3
Postadress 186 70 Brottby
Säte Stockholm, Stockholms län
Uppgifter om registreringDe olika registreringsdatumen ger svar på viktiga händelser i bolagets historia. Bolaget bildas genom den konstituerande stämman. / Bolaget registreras efter det hos myndighet. / Firmanamn registrerat avser senaste företagsnamnet. / Bolagsordning avser gällande bolagsordning.
Bolaget bildat
Bolaget registrerat 1975-02-06
Firmanamn registrerat 1975-02-06
Bolagsordning
Uppgifter om skattAtt kontrollera att ett företag är registrerat för F-skatt, moms och arbetsgivaravgift är viktigt beroende på vilken relation du har till företaget. Att hålla dig informerad om detta kan bespara dig onödiga överraskningar i form av extra avgifter till Skatteverket.
Arbetsgivare Ej registrerad som arbetsgivare
F-skatt Ej registrerad för F-skatt
Moms Ej aktiv i momsregistret
2020-10-28
Svensk näringsgrensindelning SNIDen femsiffriga SNI-koden ger svar på inom vilken bransch ett företag är verksamt inom. De första sifforna ger svar på inom vilken huvudgrupp företaget arbetar. De sista sifforna anger på detaljnivå inom vilken gren av branschen som företaget är verksamt.
00000 - Verksamhetsbeskrivning saknas
VerksamhetsbeskrivningNär man startar ett företag måste man anmäla vad företaget skall arbeta med i sin verksamhet, en så kallad verksamhetsbeskrivning. Verksamhetsbeskrivningen anmäls till Bolagsverket som registrerar informationen i sina register.
HANDEL MED BYGGNADSMATERIAL
FirmatecknareAtt veta vem som har rätt att sluta avtal och skriva under viktiga dokument för ett företags räkning är nödvändigt i juridiska sammanhang. Detta kallas firmateckning och uppgifter om detta skall anmälas till Bolagsverket.
  • Firman tecknas var för sig av
  • - bolagsmännen

Detaljerade bokslut

Det finns inget bokslut tillgängligt för detta bolag

Mer om HANDELSBOLAGET HANDYMAN'S BYGGSHOP I STOCKHOLM

HANDELSBOLAGET HANDYMAN'S BYGGSHOP I STOCKHOLM registrerades 1975-02-06 men är däremot inte registrerat som arbetsgivare. Bolaget är inte registrerat för F-skatt och inte heller aktivt i momsregistret.

Bolagsmän i HANDELSBOLAGET HANDYMAN'S BYGGSHOP I STOCKHOLM är Sten & Byggkeramikprodukter Aktiebolag och Hans Åke Lennart Hansson.

HANDELSBOLAGET HANDYMAN'S BYGGSHOP I STOCKHOLM har organisationsnummer 916402-5885. HANDELSBOLAGET HANDYMAN'S BYGGSHOP I STOCKHOLM har säte i Stockholm. Det går bra att ta kontakt med HANDELSBOLAGET HANDYMAN'S BYGGSHOP I STOCKHOLM på telefonnummer 08-34 38 42.

På samma adress finns inga andra företag registrerade.

Registrerat på adressen

Ekv 3
186 70 Brottby
Personer

Det finns {{items.length}} person med bolagsengagemang som är folkbokförd på denna adress:

Det finns {{items.length}} personer med bolagsengagemang som är folkbokförda på denna adress:

Inga personer med bolagsengagemang är folkbokförda på denna adress